Skip to content Skip to footer

REFERENTIE“Zeer tevreden zijn wij over onze nieuwe badkamer. Beton-cire op vloer en wanden in combinatie met klassiek bad en wastafel zijn helemaal passend in onze jaren 30 woning. Jack en zijn monteurs hebben onze ideeën op een vakkundige wijze omgezet in een mooi eindresultaat met oog voor detail en afwerking. Er is hard en snel, maar vooral ook netjes gewerkt en volgens afspraak. De logistiek van offerte, tussentijds overleg en heel belangrijk de na-controle na een maand verlopen vlot en professioneel.”
DE JONG
DELFT


“Binnen de beloofde tijd hebben de mannen van de Badkamer vakman een prachtige badkamer gebouwd. Jack, dank voor het meedenken aan het ontwerp en speciale dank aan Mario; een vakman die weet hij doet en meedenkt tijdens het proces. Ik zal Badkamervakman.nl zeker aanraden bij kennissen, vrienden en iedereen.”
FAM. VAN ZIJL
DELFT


“Ik wil mijn complimenten geven aan jullie medewerkers en de altijd snelle reactie van Jack als er een probleempje was. Wij zijn over het eindresultaat erg tevreden. Die tevredenheid heeft al geresulteerd dat ik jullie bij mijn medebewoners heb aanbevolen en zij ook naar tevredenheid een nieuwe badkamer door jullie hebben laten installeren. Ik kan uitdragen dat de Badkamervakman ook een vakman is! Vriendelijke groet.”
VAN OOIJEN
RIJSWIJK


"Mooi strak, waterdicht, betaalbaar en overlast van werkzaamheden beperkt tot minimum. Echt vakmanschap! Super! Hartelijk dank Badkamervakman!"
FAM. VERDONKSCHOT
NOOTDORP


“Onze complimenten over de door jullie uitgevoerde werkzaamheden! Het resultaat is prachtig geworden en de mannen hebben superhard gewerkt!”
MAAIJEN
NOORDWIJK


“Wij hebben diverse aannemers laten komen om ons te adviseren en een offerte te laten maken. De Badkamervakman had het beste advies en de beste prijs. Het werk wat ze geleverd hebben is perfect. En zeker niet onbelangrijk: afspraak is afspraak. De afgesproken einddatum wordt gehaald door extra mankracht in te zetten.”
HORVATH
DELFT


“Tijdens de uitvoering van de toilet- en badkamerrenovatie blijkt dat de firmanaam de lading dekt. Vakmannen die weten waar ze mee bezig zijn. Er worden concrete vragen gesteld over de uitvoering/invulling van de werkzaamheden, waaruit naar voren komt dat de klantwensen leidend zijn. Onvoorziene omstandigheden worden direct opgepakt en professioneel ingepast. Kortom: Vakmanschap van begin tot eind!”
LEIDSCHENDAM


"Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk van de BadkamerVakman. Na een goede inventarisatie van de werkzaamheden is er uitstekend werk geleverd. Tijdens de werkzaamheden werden er nog verbeterpunten voorgesteld. De rest puntjes zijn zonder ingewikkelde discussie netjes afgehandeld. Kortom Top, een fijne partij om de klus door te laten klaren. Het is prachtig geworden en wij zijn nog elke dag blij met het resultaat! J"
FAM. KAPTIJN
NIEUWEGEIN


“De vervanging van onze hele badkamer in een jaren 30 huis is goed verlopen. Jack (directeur) heeft actief meegedacht om het ontwerp te optimaliseren en de kosten laag te houden. De planning is gehaald, de kwaliteit van het werk is prima en voor een scherpe prijs uitgevoerd. Duidelijke afpraken gemaakt en ook geen gedoe over meerwerk. De medewerkers werken erg netjes en zijn niet te beroerd om iets extra te doen. ik heb de badkamervakman al bij 2 vrienden aangeraden en onze keuken voorbereiding en openslaande deuren zijn later ook uitgevoerd door de badkamervakman. ”
DE VRIES
DEN HAAG


"Er werd een goed verhaal gehouden door de projectleider {Jack) waaruit veel vertrouwen klonk. Maar ja, wordt het dan ook waar gemaakt. Alles wat werd afgesproken werd ook uitgevoerd en ook binnen de afgesproken termijn. Over het werk ben ik zeer tevreden, het ziet er strak en verzorgd uit. Ik zou debadkamervakman met een gerust hart durven aanbevelen aan familie en vrienden. Mede door de monteur (Andre) heb ik geen stress gehad."
VAN IERSCHOT
DELFT


“Wij zijn heel tevreden over de Badkamervakman. Kundig bij het opnemen van het werk, meedenken met de (on)mogelijkheden, een duidelijke offerte en tekeningen. Het werk is door een deskundig vakman uitgevoerd, die op alle vakgebieden veel kennis in huis had en ons ook betrok bij de uitvoering van het werk. De nazorg was goed geregeld en de kwaliteit/prijs verhouding goed.”
WERSON
ROTTERDAM


"Absoluut geen spijt van, direct een prettig gevoel door de manier waarop zij werken. Eindresultaat is nu een prachtige badkamer geheel naar ons zin. Bedankt Rafael voor je vakmanschap."
GROEN
RIJSWIJK


“De badkamer is goed gaan bevallen. Tevens werkt de jacuzie ook naar behoren. De spiegel met verwarmde element doet zijn werk prima. Tenslotte een belevenis en moeilijk om onder de douche vandaan te komen.”
FAM AZIZ
NIEUWEGEIN


"Wij zijn zeer tevreden over de Badkamervakman. Wij hebben zowel de badkamer als het toilet laten verbouwen en wij zijn superblij met het eindresultaat. Er is strak geteld en de meubels zijn netjes gemonteerd. Alles binnen de gewenste planning"
TAAL
LEIDSCHENDAM


“De Badkamer Vakman’ heeft een professionele, communicatieve benadering. Voor niet geplande veranderingen kijkt het bedrijf open naar mogelijkheden om de klant tegemoet te komen. Wij troffen bijzonder aardig hardwerkend personeel.”
FAMILIE RIJLING
VOORBURG


"We zijn zeer tevreden met de verbouwing van onze badkamer. Vakbekwaam personeel. We hebben goede adviezen gekregen en zullen voor de volgende verbouwing zeker weer voor de BadkamerVakman kiezen. Verstuurd vanaf mijn iPad"
PLUGGE
LEIDSCHENDAM


“Bij ons is de badkamer en toilet door deBadkamerVakman geïnstalleerd alles is naar de volle 100 % tevredenheid gemaakt, door een duidelijke offerte uit te brengen waar we wisten waar we aan toe waren. En daarna de afspraken ook nakomen! Een aanrader.”
FAMILIE VIERLING
DELFGAUW


"door de badkamervakman de douche en het toilet laten verbouwen, zeer tevreden over het eindresultaat. Vakkundige installatie, mooie afwerking, duidelijke werk- afspraken en zeer klant vriendelijk. Met andere woorden, een absolute aanrader!!"
SPAANS
VOORBURG


“Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer. Er wordt super netjes gewerkt en met grote vakmanschap, De monteur werkte netjes en was vriendelijk, En wat ook belangrijk is afspraak is afspraak. En ik zal de badkamer specialist zeker aanbevelen.”
FAM. BUTER
ANKEVEEN


"Vakkundig, ouderwets vakmanschap, snelle harde werkers. Waar vindt je het nog, hier dus. 200% tevreden!!!!"
DU PUY
NIEUWEGEIN


“De BadkamerVakman is een professionele organisatie, die in alle fasen van het proces met de klant meedenkt. Vooraf wordt alles goed doorgesproken, een uitgebreide offerte wordt geleverd en deskundige vakmensen doen de rest. Onze badkamer is in ieder geval een plaatje geworden, waar we nog de komende jaren veel plezier van zullen beleven. En als er nog iets is….. de aftersales is eveneens goed geregeld. Kortom: een tevreden klant!!”
SMIERS
DELFT


"Door de goede voorbereiding middels 3D tekeningen van de gehele badkamer tot in detail hebben wij genoeg vertrouwen gekregen om onze badkamer te laten verbouwen gedurende onze vakantie. Tijdens het proces werden we op de hoogte gehouden middels foto’s zodat wij ontstane onduidelijkheden meteen konden bespreken. Het is ons zeer goed bevallen om na de vakantie thuis te komen en meteen onder de nieuwe douche te kunnen stappen. Een warme douche voor de Badkamervakman !!"
EDELMAN
IJSSELSTEIN


“De BadkamerVakman heeft ons in het voortraject niet zomaar iets verkocht, maar meegedacht als gebruiker. Daarnaast is de aanleg zeer plezierig en netjes verlopen, met dank aan Rafael (de monteur). Tijdens een kleine verbouwing gebeurt altijd wel iets onverwachts, maar dat wordt adequaat opgepakt.”
VAN ECHTELT
DIEMEN


"Een prachtige badkamer gekregen dankzij de BadkamerVakman. Zij hebben advies gegeven over de inrichting en prima vakmanschap en service geleverd."
GROTZEBAUCH
DELFT


“Beste Jack, Ik wilde je bij deze nog zeer bedanken voor de perfecte badkamer die jullie bij ons hebben gemaakt. De douchedeur zit perfect en na een week douchen, want ik had er nog geen gebruik van gemaakt, kan ik nu zeggen geweldig. Maar de rest ook. Nogmaals dank en als ik ooit weer een badkamer nodig heb weet ik jullie te vinden. Ook dank aan Rafael voor zijn vakmanschap. Vriendelijke groet”
FAMILIE SMELT
HUIZEN


"De BadkamerVakman heeft bij ons de badkamer gerenoveerd. Wij zijn er erg blij mee, er is werkelijk vakwerk geleverd. De tegels zijn bijzonder mooi afgewerkt en alles is zeer goed verwerkt."
FAM. SCHUT-COBBEN
DELFT


“Onze ervaring met de Badkamervakman is dat zij met de klant meedenken, wat wij zeer op prijs stellen. De uitvoering van het project ging snel, vakkundig en heel netjes. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer en toiletten!”
FAMILIE KOSTER
DELFGAUW


"Afgelopen zomer heeft ‚De Badkamer Vakman’ bij ons een de badkamer en de toilet gerenoveerd. Wij zijn enorm tevreden. Er werd met ons meegedacht, keihard gewerkt, alle problemen welke tijdens de renovatie naar boven kwamen werden adequaat aangepakt en verholpen. Het eindresultaat is fantastisch, we kunnen welgemeend zeggen dat hier vakmensen aan de slag zijn"
SCHOUFOUR
DEN HAAG


“Goede adviezen, meedenken, mooie afwerking, nette afhandeling, goed overleg en goede nazorg…. het zijn een paar voor ons opvallende punten die naar voren kwamen tijdens het plaatsen van onze badkamer door de Badkamervakman. De installateur werkte netjes en vakkundig en heeft alles overlegd en besproken alvorens de werkzaamheden uit te voeren. Het eindresultaat is fantastisch!”
VAN DEN BRINK
MAARSSEN


"De werkzaamheden en de communicatie met Jack en Celeste zijn perfect verlopen. De monteur moest aantal keren terugkomen omdat de levering vanuit de aankoop van de badkamer niet geheel volgens afspraak was. Maar zonder zeuren stonden ze direct voor ons klaar om de nieuw geleverde spullen te komen installeren. Zeer goede service!"
FAMILIE BROEKMAN
DELFGAUW


“Hiermee willen we u laten weten, dat we tevreden zijn over de verbouwing van onze badkamer. Alle lof voor André, die keurig netjes, accuraat en klantvriendelijk bij ons gewerkt heeft. We zullen uw naam bij bekenden aanbevelen”
ZUIDHOORN
VLEUTEN


"De BadkamerVakman heeft bij ons het toilet vergroot, met marmer betegeld en vakkundig, binnen afgesproken tijd en tegen zeer concurrerende prijs geleverd. Met dank aan Thomas! We zijn heel erg blij met het mooie resultaat!"
SEBO
ZOETERMEER


“Goede adviezen, meedenken, mooie afwerking, nette afhandeling, goed overleg en goede nazorg…. het zijn een paar voor ons opvallende punten die naar voren kwamen tijdens het plaatsen van onze badkamer door de Badkamervakman. De installateur werkte netjes en vakkundig en heeft alles overlegd en besproken alvorens de werkzaamheden uit te voeren. Het eindresultaat is fantastisch!”
VAN DEN BRINK
MAARSSEN


"Ik ben zeer tevreden over de Badkamervakman. Ik heb mijn badkamer en wc tegelijk laten verbouwen. De aanpak en de voortgangsbewaking tijdens de verbouwingen kwamen op mij zeer professioneel over. Ook werd er goed met mij meegedacht wat handig, mooi en/of goed onderhoudbaar zou zijn. Alle gemaakte afspraken werden gerealiseerd en zowel het uiteindelijke ontwerp"
AMSTERDAM


“Wij hebben grote waardering voor de vakkundige wijze waarop onze nieuwe badkamer tot stand is gekomen. De gehele verbouwing was precies binnen de 2 geplande weken gereed, mede door Rafaels enorme inspanning en vakkennis! Wij zullen jullie met plezier aanbevelen!”
FAM. VAN HENSBERGEN
DOORN


"De Badkamer Vakman heeft bij mij een top badkamer afgeleverd! In 6 dagen tijd was mijn badkamer helemaal naar wens geplaatst. Het personeel werkt heel nauwkeurig, netjes en kent zijn vak goed. Zeker een aanrader als je de badkamer wilt laten verbouwen. Goede prijs /kwaliteit verhouding."
STARRAS
DELFT


“Jack begreep meteen onze wensen ten aanzien van onze badkamer en kwam snel met een goed advies en ontwerp. De offerte viel binnen ons budget en de start en duur van de uitvoering werd gepland. Conform plan werd begonnen aan de uitvoering. Precies op de toegezegde datum werd naar onze volle tevredenheid opgeleverd. Een en ander is uitgevoerd op een buitengewoon professionele wijze door het team Jack, Andre en Celeste. Fijn om met/voor zo’n bedrijf te werken.”
FAM. WAPSTRA
LAREN


“De Badkamervakman doet wat, ons betreft, z’n naam eer aan en heeft bij ons een staaltje van vakmanschap laten zien. Het toilet en de beide badkamers mogen gezien worden !! Tijdens de uitvoering is goed nagedacht over details, waardoor het resultaat perfect is geworden. Daarom kunnen we de Badkamervakman van harte aan bevelen”
FAM. KIKKERT
DELFT


“BadkamerVakman is meer dan perfect. Veel showrooms bezocht maar bleek achteraf zonde van de tijd. De ideeën de uitvoering en de oplevering overstegen mijn verwachtingen. Wel een nadeel douche nu 3 x per dag.”
VAN ASSENDELFT
LEIDSCHENDAM

Ontvang de nieuwste badkamertrends!