Skip to content Skip to footer

GARANTIE

Lees hier over de meest volledige badkamer garantie op de Nederlands markt die alle risico’s afdekt.

top-icon-1
PRODUCT GARANTIE 5 JAAR

De product garantie garandeert dat wij het directe aanspreekpunt blijven en alle product gerelateerde problemen gaan oplossen. Klant wordt niet naar de fabrikant doorgestuurd.

top-icon-2
VERBOUW GARANTIE 5 JAAR

De verbouw garantie wordt alleen door installateurs en aannemers gegeven. Winkels kunnen zelf geen verbouw garantie geven. Bij een winkel wordt je naar een ZZP' er doorverwezen.

top-icon-3
WATERDICHT GARANTIE 5 JAAR

De waterdicht garantie is de belangrijkste. Aangezien deze voeg en silicoon schade volledig dekt. In de meeste algemene voorwaarden wordt kit en voeg volledig uitgesloten van garantie.

FABRIEK GARANTIE 2-10 JAAR

De fabriek garantie is fijn om te hebben. Maar als je zelf de garantie via een buitenlandse fabrikant moet regelen, dan kom je er snel achter dat het erg lastig is. Daarom is de product garantie veel belangrijker.

ONDERDELEN LEVERBAAR 25 JAAR

Dit is geen echte garantie, eerder een belofte. Wij selecteren fabrikanten die ons overtuigen dat zij over 25 jaar steeds nog met grote waarschijnlijkheid onderdelen kunnen leveren.

INTENTIE LEVENSDUUR 30 JAAR

De intentie verklaring onderstreept waar wij voor staan. Onze intentie is dat de badkamers die wij verbouwen en producten die wij selecteren over 30 jaar nog goed functioneren.

P4565_2

Sinds de start van BadkamerVakman in 2007 zijn onze kernwaarden in grote lijnen hetzelfde gebleven. Wij willen innoveren, dus de technologie in badkamers doorontwikkelen en standaardiseren, zodat er een waterdicht concept overblijft waar grote fouten en lekkages praktisch uitgesloten zijn.

Het is zeker veel moeilijker dan wij in 2007 dachten, aangezien elke technologie en elk werkproces door mensen uitgevoerd wordt en die hebben soms ook slechte dagen door bijvoorbeeld privé omstandigheden. Het is dus een extra uitdaging om de concepten en technologieën zo te ontwikkelen dat zelfs iemand die afgeleid is een gemaakte fout direct ziet of door een control systeem deze direct ontdekt.

Aan de bouwtechnische kant zijn wij nu na 15 jaar en meer dan 2600 badkamers zo doorontwikkeld en werken wij met zoveel zelf ontwikkelde technologieën en processen, dat wij als enige in Nederland 5 jaar all in garantie kunnen aanbieden. Dus niet alleen op de producten, dat is nog niet zo’n uitdaging, maar op al het werk en dan ook op al het kit-en voegwerk.

Kit-en voegwerk wordt in de algemene voorwaarden van praktisch alle andere badkamer winkels/specialisten weggelaten. Je kan je afvragen waarom dit buiten de garantie valt als de meeste lekkages ontstaan door problemen met kit-of voegwerk.  Het antwoord is makkelijk maar ook verrassend, omdat het zo moeilijk is om dit te garanderen zelfs voor een periode van één jaar.

Het verschil bij ons is dat wij op de waterdichtheid van badkamers 5 jaar garantie geven. Dus zelfs als de kit beschadigd is, zullen wij niet zeggen dat de kit niet goed onderhouden is. Wij zijn er zo zeker van dat wij  gemiddeld 800 tot 1000 badkamers in de garantieperiode hebben. Dat is een enorme verantwoordelijkheid en bij een niet degelijke werkwijze en toepassen van de juiste technologie, een enorm risico. Wie niet mee doet, heeft dus niet zoveel vertrouwen in eigen werk en de toegepaste technologie.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE    Ontvang de nieuwste badkamertrends!