Skip to content Skip to footer

Een complete badkamer in Zoetermeer

Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij Badkamervakman Zoetermeer aan het juiste adres voor uw nieuwe badkamer of verbouwing van de badkamer! Wij specialiseren ons in de beste, onderhoudsvrije technieken en leveren alleen de beste kwaliteit.

Badkamervakman Zoetermeer doet alles

Bij Badkamervakman Zoetermeer verzorgen we uw nieuwe badkamer helemaal, van A tot Z. Met meer dan 2600 opgeleverde badkamers hebben we ruime ervaring, vooral in het topsegment badkamers. Wanneer wij uw nieuwe badkamer verzorgen, betekent dit dat wij eerst alles slopen om vervolgens zelf alles opnieuw op te bouwen. Alleen zo kunnen wij kwaliteit garanderen en werken wij nooit bovenop oud werk dat na jaren niet meer betrouwbaar is. Omdat we alles zelf uitvoeren, heeft u maar met één bedrijf te maken. Wij leveren ook zelf tegels en sanitair, uiteraard altijd van de beste kwaliteit.

Badkamer-met-Stoomcabine
bdkamer-den-haag

Ervaring en opleiding

Onze vakmannen zijn precies dat: goed opgeleide vakmensen. Opleidingen zijn zowel intern als extern. Hierdoor leren alle medewerkers om te gaan met materialen van de hoogste mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Deze zijn vaak niet het meest eenvoudig in de verwerking, maar verzekeren u van een lange levensduur van uw materialen, meubilair en sanitair. Zo gebruiken we niet de gangbare voegen, maar speciale zwembad voegen. Dit is specialistisch werk, dat ervoor zorgt dat uw voegen niet vlekkerig worden en kalk zich niet hecht. Hetzelfde geldt voor onze speciale siliconen kit: deze heeft geen poriën, waardoor schimmelvorming niet mogelijk is. Deze materialen zijn lastiger te verwerken, maar geven de mooiste kwaliteit. Vakwerk om aan te brengen, maar het resultaat is een prachtige, onderhoudsvrije badkamer voor u als klant!

Optimaal gebruik van de ruimte door maatwerk van Badkamervakman Zoetermeer

Uiteraard geven we u advies over de keuze van tegels en sanitair, zodat u lang plezier kunt beleven aan uw nieuwe badkamer! We denken mee over het ontwerp, en zorgen ervoor dat de ruimte zo efficiënt mogelijk wordt ingedeeld. Hiervoor kunnen we maatwerk ontwerpen, om meubels en doucheruimtes perfect bij uw wensen en mogelijkheden te laten passen. Wij maken van iedere ruimte een prachtige badkamer!

Vakwerk voor een scherpe prijs

Onze vakmannen hebben een gedegen opleiding gevolgd, om met de beste materialen te werken. Toch zijn we bij Badkamervakman Zoetermeer zeer betaalbaar, en kunnen we badkamers in het hogere segment leveren voor scherpe prijzen! Door onze ruime ervaring en vakkennis hoeven we minder marge voor risico in te bouwen. Daarnaast kopen we direct bij de producent en groot in, met als bijkomend voordeel dat we veel producten op voorraad hebben. Zo loopt u niet tegen lange levertijden aan. Bovendien zijn al onze prijzen all-in, en loopt u nooit tegen kosten voor meerwerk aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE    Ontvang de nieuwste badkamertrends!