Skip to content Skip to footer

Een complete badkamer in Wateringen

Van het ontwerp tot de montage van je nieuwe badkamer

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer en woon je in Wateringen? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij Badkamervakman ben je in één keer klaar. Een complete badkamer wordt gerealiseerd. Van het ontwerp tot de levering en de plaatsing. Bij Badkamervakman werken professionele vakmensen. Wij bouwen de beste maatwerk badkamers van Zuid-Holland, en hebben inmiddels meer dan 2600 gerealiseerde badkamers.

We gebruiken alleen topkwaliteit materialen. Kwaliteit vinden we erg belangrijk. Je krijgt topsegment sanitair en bespaart tot wel 40% in totaal! Prachtige grote tegels in de stijl die jij mooi vindt. We verbouwen tot wel 160 badkamers per jaar en allemaal met veel tevredenheid van onze klant. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, dit heb je zo gedaan!

Geen standaard producten maar maatwerk. Zo zijn de douchecabines en meubels altijd maatwerk en zijn de meubels in meer dan 400 kleuren leverbaar.

Badkamer-met-Stoomcabine
bdkamer-den-haag

Jouw badkamer in Wateringen verbouwen?

Ga je de badkamer in Wateringen verbouwen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn jouw partner voor een nieuwe badkamer, volledig naar je wensen en gemaakt van de beste materialen. Wanneer kies je voor Badkamervakman?

  • Je woont in de omgeving van Wateringen
  • Je wilt de volledige badkamer verbouwen
  • Je zoekt professionaliteit
  • Je wilt alles onder één dak regelen (tegels, meubels, sanitair en montage)
  • Je wilt een scherpe all-in prijs voor de badkamer
  • Je wilt kwaliteit voor de beste prijs
  • Je wilt geen onnodig risico lopen
  • Je wilt de ruimte optimaal benutten

Kun jij je vinden in bovenstaande punten? Neem dan zeker contact op met Badkamervakman!

Het beste advies en ontwerp op maat

Wij hebben meer dan 2600 badkamers verbouwd. Aan ervaring zeker geen gebrek! We geven deskundig advies over uw nieuwe badkamer. Van de tegels tot het sanitair. Hierbij houden we rekening met duurzaamheid, onderhoud en efficiëntie. Oplossingen op maat. Iedere badkamer wordt door ons professioneel aangepakt. Wat voor vorm of maat deze ook heeft, wij hebben het antwoord.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE    Ontvang de nieuwste badkamertrends!