Skip to content Skip to footer

Een complete badkamer in Leiden

Als marktleider in het topsegment badkamers bent u voor uw nieuwe badkamer bij Badkamervakman aan het goede adres. Wij leveren maatwerk van de hoogste kwaliteit, en gebruiken hierbij de beste en nieuwste technieken. Met Badkamervakman Leiden heeft u een duurzame en unieke badkamer!

Badkamervakman Leiden gebruikt de beste materialen

Als badkamervakman blijven we ons ontwikkelen. Er komen steeds betere coatings, lijmen en kitten op de markt, en wij onderzoeken doorlopend de beste opties. Hierdoor gebruiken we soms producten die voor ons moeilijker te verwerken zijn, maar voor u vele voordelen opleveren. Zo is uw voeg 100% waterdicht, de badkamer schimmelvrij en de glascoating minimaal 10 jaar werkzaam. Ook gebruiken we bij voorkeur tegels en sanitair die we hebben getest en die goed samengaan met de kwaliteits lijmen en coatings.

 

Badkamer-met-Stoomcabine
bdkamer-den-haag

Wij leveren alles

Badkamervakman Leiden verzorgt uw nieuwe badkamer van A tot Z. We maken een uitgebreid ontwerp, dat tot op de centimeter gespecificeerd is. Zo weet u precies hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien, tot aan de stopcontacten toe! Wij leveren alle producten, altijd van de hoogste kwaliteit. Wij voeren uw verbouwing dan ook volledig zelf uit, met onze eigen vakmensen. Zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen.

Vakwerk voor een scherpe prijs

Onze vakmannen hebben een gedegen opleiding gevolgd, om met de beste materialen te kunnen werken. Deze opleidingen kunnen tot wel 5 jaar duren. Toch zijn we nog steeds zeer betaalbaar, en kunnen we badkamers in het hogere segment leveren voor scherpe prijzen! Door onze ruime ervaring en vakkennis hoeven we immers minder marge voor risico in te bouwen. Daarnaast kopen we groot in, met als bijkomend voordeel dat we veel producten op voorraad hebben. Zo loopt u niet tegen lange levertijden aan. Bovendien zijn al onze prijzen all-in, en loopt u nooit tegen kosten voor meerwerk aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE    Ontvang de nieuwste badkamertrends!