Van het ontwerp tot de montage van je nieuwe badkamer

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer en woon je in Den Haag? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij Badkamervakman ben je in één keer klaar. Een complete badkamer wordt gerealiseerd. Van het ontwerp tot de levering en de plaatsing. Bij Badkamervakman werken professionele vakmensen. Wij bouwen de beste maatwerk badkamers van Zuid-Holland, en hebben inmiddels meer dan 2000 gerealiseerde badkamers.

Badkamer met Stoomcabine

We gebruiken alleen topkwaliteit materialen. Kwaliteit vinden we erg belangrijk. Je krijgt topsegment sanitair en bespaart tot wel 40% in totaal! Prachtige grote tegels in de stijl die jij mooi vindt. We verbouwen tot wel 160 badkamers per jaar en allemaal met veel tevredenheid van onze klant. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, dit heb je zo gedaan!

Geen standaard producten maar maatwerk. Zo zijn de douchecabines en meubels altijd maatwerk en zijn de meubels in meer dan 400 kleuren leverbaar.

op maat badkamer

Jouw badkamer in Den Haag verbouwen?

Ga je de badkamer in Den Haag verbouwen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn jouw partner voor een nieuwe badkamer, volledig naar je wensen en gemaakt van de beste materialen. Wanneer kies je voor Badkamervakman?

  1. Je woont in de omgeving van Den Haag
  1. Je wilt de volledige badkamer verbouwen
  1. Je zoekt professionaliteit
  1. Je wilt alles onder één dak regelen (tegels, meubels, sanitair en montage)
  1. Je wilt een scherpe all-in prijs voor de badkamer
  1. Je wilt kwaliteit voor de beste prijs
  1. Je wilt geen onnodig risico lopen
  1. Je wilt de ruimte optimaal benutten

Kun jij je vinden in bovenstaande punten? Neem dan zeker contact op met Badkamervakman!

Het beste advies en ontwerp op maat

Wij hebben meer dan 2000 badkamers verbouwd. Aan ervaring zeker geen gebrek! We geven deskundig advies over uw nieuwe badkamer. Van de tegels tot het sanitair. Hierbij houden we rekening met duurzaamheid, onderhoud en efficiëntie. Oplossingen op maat. Iedere badkamer wordt door ons professioneel aangepakt. Wat voor vorm of maat deze ook heeft, wij hebben het antwoord.

Vraag nu een offerte aan!

Droom jij al jaren van een bad in de badkamer, maar weet je niet of dit wel past? Wil jij de ruimte in je badkamer zo goed mogelijk indelen? Neem contact met ons op! Stuur ons een e-mail met je vragen of vraag direct een offerte aan. Een professionele badkamer, zo goed en efficiënt mogelijk ingedeeld. Dat is wat u van ons krijgt. U bent meteen klaar. Van een prachtig ontwerp tot een vakkundig resultaat. uw badkamer in Den Haag zo goed als nieuw!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE