VOOR WIE?

Voor wie onze diensten van toepassing zijn:

  • Wil je de complete badkamer verbouwen, dus geen deel renovatie?
  • Wil je een professioneel ontworpen badkamer?
  • Wil je een professioneel gebouwde badkamer?
  • Wil je alles onder één dak regelen, dus sanitair, tegels en verbouwen?
  • Wil je een all-in prijs zonder meerwerk risico?
  • Wil je een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding?
  • Wil je maatwerkoplossingen om de ruimte optimaal te benutten?

Alle vragen met JA beantwoord? Dan helpen wij je graag met de verbouwing.

WAARIN ONDERSCHEIDEN WIJ ONS DUIDELIJK VAN ANDEREN

TOP Advies en Ontwerp

Vanuit onze ervaring met meer dan 2500 verbouwingen, adviseren wij dus niet alleen in de keuze uit tegels en sanitair maar voornamelijk ook over onderhoudsarme, ruimte efficiënte en tijdloze oplossingen. De ruimtes worden zo efficient mogelijk ingedeeld. Zelfs de producten als meubels en doucheruimtes worden vaak, voor het optimale ontwerp, maatwerk ontworpen. Er is ook geen type badkamer die wij nog niet verbouwd hebben.

Project tekeningen met tegelplan

Het is zeker niet vanzelfsprekend dat je een 3D impressie ontvangt. Maar een project tekening, met alle maten, hoogtes en details tot het laatste stopcontact en handdoek houder levert normaal niemand aan voor een badkamer verbouwing. Bij ons ontvang je standaard een zeer uitgebreide project tekening met alle details, zodat alles met een cm exact gepland is. Dit is noodzakelijk om een optimaal ingedeelde badkamer te bouwen. Dit omdat alle posities van kranen tot een handdoek houder met het tegelplan samenhangen.

Foto realistische 3D ontwerp

Onze 3D ontwerpen zijn in de hoogst mogelijke kwaliteit. Het zijn geen onscherpe ontwerpen maar hoogresolutie foto’s waar je alle details kunt zien. In onze 3D tekeningen worden producten verwerkt die wij ook inbouwen. Dus geen vergelijkbare, maar dezelfde wastafel, kraan, radiator, bad en veel meer. Zo zie je eigenlijk een foto van jouw toekomstige badkamer reeds in het 3D ontwerp.

100% waterdichte zwembad voegen

De meeste tegelzetters gebruiken WD voegen zoals Schonox WD die niet 100% waterdicht zijn en daardoor snel vlekkerig worden en kalkaanslag vertonen, voornamelijk in de doucheruimte. Wij passen voegen toe die gebruikt worden om zwembaden te voegen. In badkamers worden dit soort voegen zelden toegepast omdat deze zeer kostbaar zijn en moeilijk te verwerken. Eén fout betekent slopen van de tegels omdat de voeg niet van de tegel verwijderd kan worden. Wij zijn voor onze all-in badkamers ,waar wij zelf de tegels leveren, naar deze 100% waterdichte voeg overgestapt.

Extreem schimmel resistente kit

Wij zijn overgestapt naar een top silicone kit die moeilijk is in het verwerken, maar zo goed als geen poriën heeft waaraan schimmel zich hecht. Normale silicone/sanitair kit heeft veel poriën die ontstaan door de geleimiddelen die het verwerken van de kit makkelijker maken. Maar op lange termijn maken ze deze juist gevoelig tot zeer gevoelig voor schimmel. Verder gebruiken wij speciale primers voor siliconenkit die de hechtkracht met 40% verbeteren en in normale winkels niet te verkrijgen zijn. Ook het afstrijken van de kit is extreem belangrijk. Dit doen wij met een ander speciaal afstrijk middel die door de producent is  voorgeschreven. Door kitten met een verkeerd afstrijk middel wordt zelfs de beste kit al bij het aanbrengen poreus gemaakt en schimmelt nog sneller.

KIMBAND 2.0

De normale kimbad houdt een badkamer niet waterdicht. Als er vocht onder de tegel komt, dan kan een KIMBAND het water NIET tegenhouden. Het water lekt er gewoon naast de kimband door. KIMBAND 2.0 is een concept dat de tegel met de vernieuwde KIMBAND 2.0 waterdicht en zeer elastisch af dicht. Juist deze verbinding is een lastige omdat je een poreuze onderkant van een tegel met een glad oppervlak langdurig flexibel moet afdichten.

Waterdichte coating

Naast de KIMBAND 2.0 worden de wanden en vloeren met een waterafstotende coating behandeld. Deze coating maakt het poreuze oppervlak van de wanden en vloeren waterafstotend.

Unieke verlijmingstechnieken

Onze verlijmingstechniek hebben wij in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld en met de jaren steeds verbeterd. Wij verlijmen profielloos glas op glas en glas op tegel. Voor 45 graden verlijming gebruiken wij UV lijm met UV gereedschap. Alles draait erom om te voorkomen dat er niet in tegels in natte ruimtes geboord moet worden, voor naar ons inzicht overbodige profielen en glas klemmen. Toch zijn deze verlijmingstechnieken zodanig lastig dat wij het als enige voor alle klanten voor onze all-in badkamers aanbieden. Dit soort cabines zijn de meest luxe profielloze cabines die op dit moment te verkrijgen zijn.

Specialist in grootformaat tegels

Wij werken niet alleen uitsluitend met gekalibreerde tegels, maar ook voornamelijk met groot formaat tegels. De kleinste vloertegel is 60 cm x 60 cm. De grootste is 300 cm x 150 cm. Het belangrijkste voordeel bij groot formaat tegels is dat er maar zeer weinig en dunne voegen zijn in de badkamer. Dit maakt het onderhouden veel makkelijker. Voor groot formaat tegels moet de ruimte anders voorbereid worden dan voor kleine tegels. Ook zijn er speciale lijmen nodig.

Glascoating 3.0

Onze Glascoating 3.0 houdt minimaal 10 jaar het ruwe glasoppervlak glad. Er zijn al jaren diverse coatings op de markt. Toch wordt er praktisch nooit aangegeven wat een producent van douchewanden daadwerkelijk als coating gebruikt. De meeste (ruim 95%) zijn op waterbasis en slijten zeer snel. Bij navraag zie je dat er niet eens een jaar garantie is op de coating. Wij gebruiken een coating op chemische en niet op water basis die minimaal 10 jaar het glas beschermt. Dus niet te vergelijken met alles wat er normaal verkocht wordt.

Maatwerk meubels

Plaatmateriaal van Egger, de Duitse marktleider, houten fineer fronten CT, net als het ladesysteem, van marktleider Blum. Onze meubels zijn greeploos maar meestal met een moderne greep lijst. Alle meubels kunnen ook zonder een greep lijst met een push systeem geleverd worden. Zonder greep lijst winnen wij nog enkele cm’s ruimte in de lade. Het meest geavanceerde systeem, dat in badkamers zeker uniek is, komt uit hoogsegment keukenkasten en is een elektronisch gestuurd lade systeem. Al onze meubels met een push systeem kunnen omgebouwd worden tot een elektronisch lade open/dicht systeem voor nog meer comfort.

Op elkaar afgestemd assortiment

Alle tegels uit ons assortiment zijn perfect op elkaar afgestemd. Zo zijn de tegels uitgebreid getest met onze 100% waterdichte voeg en de extreme silicone kit. Kleuren van meubels zijn afgestemd op kleuren van tegels. Tegels zijn geschikt voor de glas verlijmingstechniek. Kranen zijn inbouw om maximale flexibiliteit te hebben ten opzichte van de positionering van de wastafel uitloop en de douchekoppen.

Overzichtelijk aanbod

Wij kunnen alles leveren, maar doen dat niet graag. Veel producten voldoen niet aan onze technische en design eisen en wij houden het graag overzichtelijk. Daarom  kunnen wij bijna alles uit voorraad leveren. Hierdoor weten wij zeker dat het product door ons persoonlijk getest is en vaak zelf bij ons thuis ingebouwd is. Vaak kijken wij wat het beste en mooiste product op de markt is en kopen het groot in. Zo hebben wij het grootste voordeel voor de klant voor het beste product. Bij maatwerk meubels en cabines komt alleen de verwerkingstijd erbij. Maar praktisch alle maatwerk producten zijn binnen drie tot vier weken binnen.

Maatwerk douchecabines

De meeste douchewanden en douchecabines zijn bij ons zonder lelijke afdichtingsprofielen en chromen wand profielen of wand klemmen. Onze cabines meten wij zelf in en ook ontwerpen wij deze tot 1 mm exact zodat deze optimaal in de badkamers passen. Complexe douchecabines voor ongewone ruimtes zijn voor ons geen grote uitdaging. Wij kunnen elk ontwerp die wij zelf maken doorberekenen met scharnieren en het gewicht van glas, zodat er een perfecte profielloze cabine ontstaat.

Een groot team van vakmensen

Wij hebben een groot team van BadkamerVakmannen. Hierdoor is het vaak mogelijk om badkamers ook op zeer korte termijn in te plannen indien nodig. Alle vakmannen die ook met veel vakkennis bij ons starten worden intern verder opgeleid om met onze unieke technieken vertrouwt te raken zodat zij zich ook  BadkamerVakmannen kunnen noemen. Een volledige opleiding met alle technieken kan tot 5 jaar duren. Zo zijn er ook bij ons vakgebieden waar sommige monteurs zich meer in hebben gespecialiseerd. De opleiding is eigenlijk ook nooit afgerond omdat wij ons constant verder uitvinden en nieuwe verbeteringen lanceren.