VOOR WIE?

Voor wie onze diensten van toepassing zijn:

  • Wil je de complete badkamer verbouwen, dus geen deel renovatie?
  • Wil je een professioneel ontworpen badkamer?
  • Wil je een professioneel gebouwde badkamer?
  • Wil je alles onder één dak regelen, dus sanitair, tegels en verbouwen?
  • Wil je een all-in prijs zonder meerwerk risico?
  • Wil je een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding?
  • Wil je maatwerkoplossingen om de ruimte optimaal te benutten?

Alle vragen met JA beantwoord? Dan helpen wij je graag met de verbouwing.

WAARIN ONDERSCHEIDEN WIJ ONS DUIDELIJK VAN ANDEREN

TOP Advies en Ontwerp

Vanuit onze ervaring met meer dan 1500 verbouwingen, adviseren wij dus niet alleen in de keuze uit tegels en sanitair maar voornamelijk ook over onderhoudsarme, ruimte efficiënte en tijdloze oplossingen. De ruimtes worden zo efficient mogelijk ingedeeld. Zelfs de producten als meubels en doucheruimtes worden vaak, voor het optimale ontwerp, maatwerk ontworpen. Er is ook geen type badkamer die wij nog niet verbouwd hebben.

Project tekeningen met tegelplan

Het is zeker niet vanzelfsprekend dat je een 3D impressie ontvangt. Maar een project tekening, met alle maten, hoogtes en details tot het laatste stopcontact en handdoek houder levert normaal niemand aan voor een badkamer verbouwing. Bij ons ontvang je standaard een zeer uitgebreide project tekening met alle details, zodat alles met een cm exact gepland is. Dit is noodzakelijk om een optimaal ingedeelde badkamer te bouwen. Dit omdat alle posities van kranen tot een handdoek houder met het tegelplan samenhangen.

Foto realistische 3D ontwerp

Onze 3D ontwerpen zijn in de hoogst mogelijke kwaliteit. Het zijn geen onscherpe ontwerpen maar hoogresolutie foto’s waar je alle details kunt zien. In onze 3D tekeningen worden producten verwerkt die wij ook inbouwen. Dus geen vergelijkbare, maar dezelfde wastafel, kraan, radiator, bad en veel meer. Zo zie je eigenlijk een foto van jouw toekomstige badkamer reeds in het 3D ontwerp.

100% waterdichte zwembad voegen

De meeste tegelzetters gebruiken WD voegen zoals Schonox WD die niet 100% waterdicht zijn en daardoor snel vlekkerig worden en kalkaanslag vertonen, voornamelijk in de doucheruimte. Wij passen voegen toe die gebruikt worden om zwembaden te voegen. In badkamers worden dit soort voegen zelden toegepast omdat deze zeer kostbaar zijn en moeilijk te verwerken. Eén fout betekent slopen van de tegels omdat de voeg niet van de tegel verwijderd kan worden. Wij zijn voor onze all-in badkamers ,waar wij zelf de tegels leveren, naar deze 100% waterdichte voeg overgestapt.

Extreem schimmel resistente kit

Wij zijn overgestapt naar een top silicone kit die moeilijk is in het verwerken, maar zo goed als geen poriën heeft waaraan schimmel zich hecht. Normale silicone/sanitair kit heeft veel poriën die ontstaan door de geleimiddelen die het verwerken van de kit makkelijker maken. Maar op lange termijn maken ze deze juist gevoelig tot zeer gevoelig voor schimmel. Verder gebruiken wij speciale primers voor siliconenkit die de hechtkracht met 40% verbeteren en in normale winkels niet te verkrijgen zijn. Ook het afstrijken van de kit is extreem belangrijk. Dit doen wij met een ander speciaal afstrijk middel die door de producent is  voorgeschreven. Door kitten met een verkeerd afstrijk middel wordt zelfs de beste kit al bij het aanbrengen poreus gemaakt en schimmelt nog sneller.

KIMBAND 2.0

De normale kimbad houdt een badkamer niet waterdicht. Als er vocht onder de tegel komt, dan kan een KIMBAND het water NIET tegenhouden. Het water lekt er gewoon naast de kimband door. KIMBAND 2.0 is een concept dat de tegel met de vernieuwde KIMBAND 2.0 waterdicht en zeer elastisch af dicht. Juist deze verbinding is een lastige omdat je een poreuze onderkant van een tegel met een glad oppervlak langdurig flexibel moet afdichten.

Waterdichte coating

Naast de KIMBAND 2.0 worden de wanden en vloeren met een waterafstotende coating behandeld. Deze coating maakt het poreuze oppervlak van de wanden en vloeren waterafstotend.