VAN BAD NAAR DOUCHE IN 1 DAG

Wilt u uw bad vervangen voor een douche? Als BadkamerVakman hebben wij meer dan 1400 badkamer projecten opgeleverd en kunnen uw bad in één dag naar een douche ombouwen!

VOOR

NA

Voor de achterwanden zijn veel diverse kleuren en materialen mogelijk. Ook bij de douchewanden is praktisch alles mogelijk; van een open inloopdouche tot een maatwerk schuifcabine. De badkranen worden voor een regendouche vervangen of een douche thermostaat met glijstang van Grohe. De douchebakken kunnen in antislip uitvoering geleverd worden om voor nog meer veiligheid te zorgen.  Verder zijn veel accessoires als zitjes en houders mogelijk.

EN IN 3 DAGEN IS ZELFS DIT MOGELIJK

VOOR

NA

Heeft u drie dagen voor de verbouwing? Dan is een totale metamorfose mogelijke. Niet alleen het bad wordt vervangen voor een luxe douche, ook krijgt u een nieuw meubel inclusief onderkast leverbaar in diversen kleuren en uitvoeringen. Verder kunt u ook uw staande toilet vervangen voor een inbouw reservoir. En als laatste wordt ook uw vloer opnieuw betegeld.

EN WAT ZIJN DE KOSTEN

OPTIE A – BAD NAAR DOUCHE

De eerste optie is een verbouwing van bad naar een mooie douche met schuifcabine met een lage douchebak. De achterwand en douchebak is in diverse kleuren leverbaar.  Deze verbouwing wordt voor 3700-3900 incl. BTW uitgevoerd, afhankelijk van de situatie bij u thuis.

OPTIE B – BAD NAAR DOUCHE EN EEN NIEUWE BADKAMER VLOER

De tweede optie is een verbouwing van bad naar een mooie douche met schuifcabine met een lage douchebak. De achterwand en douchebak is in diverse kleuren leverbaar.  Er komt nog een compleet nieuwe badkamervloer bij. Deze verbouwing wordt voor 4200-4400 incl. BTW uitgevoerd, afhankelijk van de situatie bij u thuis.

OPTIE C – BAD NAAR DOUCHE, EEN BADKAMERMEUBEL, HANGEND TOILET EN NIEUWE BADKAMER VLOER

De derde optie is een verbouwing van bad naar een mooie douche met schuifcabine met een lage douchebak. De achterwand en douchebak is in diverse kleuren leverbaar.  Er komt nog een compleet nieuwe badkamervloer bij, een nieuw badkamermeubel en een hangend toilet. Deze verbouwing wordt voor 6200-6900 incl. BTW uitgevoerd, afhankelijk van de situatie bij u thuis.

BEL  DIRECT  0800 5012 !!!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE!!!