default image

De Graaff, Delft

De Badkamervakman doet zijn naam eer aan! Het zijn echte vakmensen die doen wat is afgesproken. Specialist in het tegelen van badkamer en toilet. Niet alleen het werk wordt precies en nauwkeurig opgeleverd, ook wordt alles iedere dag weer netjes opgeruimd. Wel zo prettig!”

De Graaff Delft 09/09/2017

default image

de Jong, Delft

Zeer tevreden zijn wij over onze nieuwe badkamer. Beton-cire op vloer en wanden in combinatie met klassiek bad en wastafel zijn helemaal passend in onze jaren 30 woning. Jack en zijn monteurs hebben onze ideeën op een vakkundige wijze omgezet in een mooi eindresultaat met oog voor detail en afwerking. Er is hard en snel, maar vooral ook netjes gewerkt en volgens afspraak. De logistiek van offerte, tussentijds overleg en heel belangrijk de na-controle na een maand verlopen vlot en professioneel.

de Jong Delft 09/09/2017

default image

Fam. van Zijl, Delft

Binnen de beloofde tijd hebben de mannen van de Badkamer vakman een prachtige badkamer gebouwd. Jack, dank voor het meedenken aan het ontwerp en speciale dank aan Mario; een vakman die weet hij doet en meedenkt tijdens het proces. Ik zal deBadkamervakman.nl en Sanisale.com zeker aanraden bij kennissen, vrienden en iedereen.

Fam. van Zijl Delft 09/09/2017

default image

Kester, Schipluiden

Wat een slaapkamer was is een mooie badkamer geworden. Na 3 maanden kwamen ze kijken of alles naar wens was Wij zijn zeer tevreden met de Badkamer Vakman.

Kester Schipluiden 09/09/2017

default image

Fam. Wapstra, Laren

Via SANISALE in Hilversum werden wij in contact gebracht met Jack. Hij begreep meteen onze wensen ten aanzien van onze badkamer en kwam snel met een goed advies en ontwerp. De offerte viel binnen ons budget en de start en duur van de uitvoering werd gepland. Conform plan werd begonnen aan de uitvoering. Precies op de toegezegde datum werd eea naar onze volle tevredenheid opgeleverd.Een en ander is uitgevoerd op een buitengewoon professionele wijze door het team Jack, Andre en Celeste. Fijn om met/voor zo’n bedrijf te werken.

Fam. Wapstra Laren 09/09/2017

default image

Manou en Joep, Den Haag

De BadkamerVakman heeft ons op maat geadviseerd, er was veel meer mogelijk met een relatief kleine badkamer dan we dachten. Met hard werken, precisie en vakmanschap is onze badkamer geïnstalleerd. En we zijn heel blij met het resultaat.

Manou en Joep Den Haag 09/09/2017

default image

Fam. Kikkert, Delft

De Badkamervakman doet wat, ons betreft, z’n naam eer aan en heeft bij ons een staaltje van vakmanschap laten zien. Het toilet en de beide badkamers mogen gezien worden !! Tijdens de uitvoering is goed nagedacht over details, waardoor het resultaat perfect is geworden. Daarom kunnen we de Badkamervakman van harte aan bevelen

Fam. Kikkert Delft 09/09/2017

default image

Maaijen, Noordwijk

Onze complimenten over de door jullie uitgevoerde werkzaamheden! Het resultaat is prachtig geworden en de mannen hebben superhard gewerkt!

Maaijen Noordwijk 09/09/2017

default image

Horvath, Delft

Wij hebben diverse aannemers laten komen om ons te adviseren en een offerte te laten maken. De Badkamervakman had het beste advies en de beste prijs. Het werk wat ze geleverd hebben is perfect. En zeker niet onbelangrijk: afspraak is afspraak. De afgesproken einddatum wordt gehaald door extra mankracht in te zetten.

Horvath Delft 09/09/2017

default image

Leidschendam

Tijdens de uitvoering van de toilet- en badkamerrenovatie blijkt dat de firmanaam de lading dekt. Vakmannen die weten waar ze mee bezig zijn. Er worden concrete vragen gesteld over de uitvoering/invulling van de werkzaamheden, waaruit naar voren komt dat de klantwensen leidend zijn. Onvoorziene omstandigheden worden direct opgepakt en professioneel ingepast. Kortom: Vakmanschap van begin tot eind!

Leidschendam 09/09/2017

default image

Fam. Kaptijn, Nieuwegein

Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk van de BadkamerVakman. Na een goede inventarisatie van de werkzaamheden is er uitstekend werk geleverd. Tijdens de werkzaamheden werden er nog verbeterpunten voorgesteld. De rest puntjes zijn zonder ingewikkelde discussie netjes afgehandeld. Kortom Top, een fijne partij om de klus door te laten klaren. Het is prachtig geworden en wij zijn nog elke dag blij met het resultaat! J

Fam. Kaptijn Nieuwegein 09/09/2017

Familie Sen, Rijswijk

De badkamervakman.nl werd ons aanbevolen door een sanitairwinkel waar wij onze badkamerspullen hebben gekocht. Het intakegesprek met Jack van debadkamervakman.nl verliep erg prettig. Hij dacht goed mee met ons. We hadden een goede indruk en een goed gevoel. Daarom wisten we eigenlijk al snel na het gesprek dat we met de badkamervakman.nl wilden samenwerken. De uitvoering verliep over het algemeen goed. Er werd goed gecommuniceerd en teruggekoppeld. Echter, we zijn wel een aantal keren tegen knelpunten aangelopen. We moesten als klant toch wel goed op het proces blijven zitten en goed aansturen. Hierdoor is de planning ook uitgelopen. Maar gelukkig werd er oplossings- en klantgericht gedacht. Uiteindelijk zijn alle punten netjes opgelost. De badkamer is nu een van de pronkstukken van het huis geworden. De afwerking is uitstekend en de badkamer straalt luxe en kwaliteit uit. Het is voor ons een van de fijnste plekjes in huis geworden. Veel mensen die ons huis zien, zijn verliefd geworden op de badkamer. De nazorg is ook prima. We hadden nog een probleempje wat zich pas later openbaarde. Dat is snel en netjes opgelost. Wij willen hierbij het hele team (Jack, Mariusz en Celeste) dan ook bedanken.

Familie Sen Rijswijk 09/09/2017

default image

De heer en mevrouw Kuilman, Delft

Vakmanschap, pro-actief en een prachtig resultaat, dat is de samenvatting van onze ervaring met De BadkamerVakman. Binnen de afgesproken tijd werden onze douche en WC vakkundig verbouwd en van het resultaat genieten we nu iedere dag. Tijdens een verbouwing zijn er altijd wat onvoorziene uitdagingen, maar die werden, mede door de goede samenwerking met SaniSale Delft, snel en goed opgelost. Kortom, een positieve ervaring, die we dan ook graag doorgeven aan anderen.”

De heer en mevrouw Kuilman Delft 09/09/2017

default image

Fam. van der Heijden, Rijswijk

We zijn heel erg blij met onze nieuwe badkamer. We genieten iedere dag van de badkamer. De wc is verplaatst en nieuw opgebouwd ook daar zijn we heel blij mee. De medewerkers van de badkamervakman hebben mooi werk geleverd. Het opbouwen van de badkamer en WC ging netjes, snel en vakkundig.

Fam. van der Heijden Rijswijk 09/09/2017

default image

Van Doezelaar & Noordzij – Mijnsheerenland

Erg tevreden zijn we over onze nieuwe badkamer. Redenen om de Badkamer Vakman in te schakelen zijn: zeer goede prijs-kwaliteit verhouding, meedenken op praktisch vlak, precisie en schoon werken, strak uitgevoerd werk, vakmanschap, snelheid van werken en een geweldig mooi resultaat. Vooraf hebben we op locatie een prettig gesprek gehad met directeur Jack. Hij heeft ons goed kunnen voorlichten over de mogelijkheden en de manier van werken. Zijn kennis heeft de doorslag gegeven om in zee te gaan met de Badkamer Vakman. Installateur Thomas heeft echt zijn best gedaan om er wat moois van te maken en het resultaat mag er zijn! Onze badkamer is het pronkstuk van het huis geworden en we genieten er elke dag van. Geef de installateur gerust de ruimte voor eigen invulling, want het resultaat wordt er alleen maar beter van. Is de badkamervakman een aanrader? Ja Zeker!!

Van Doezelaar & Noordzij Mijnsheerenland 09/09/2017

default image

de Vries, Den Haag

De vervanging van onze hele badkamer in een jaren 30 huis is goed verlopen. Jack (directeur) heeft actief meegedacht om het ontwerp te optimaliseren en de kosten laag te houden. De planning is gehaald, de kwaliteit van het werk is prima en voor een scherpe prijs uitgevoerd. Duidelijke afpraken gemaakt en ook geen gedoe over meerwerk. De medewerkers werken erg netjes en zijn niet te beroerd om iets extra te doen. ik heb de badkamervakman al bij 2 vrienden aangeraden en onze keuken voorbereiding en openslaande deuren zijn later ook uitgevoerd door de badkamervakman. De samenwerking met Sanisale Delft is goed bevallen.

de Vries Den Haag 09/09/2017

default image

Fam. van Hensbergen, Doorn

Wij hebben grote waardering voor de vakkundige wijze waarop onze nieuwe badkamer tot stand is gekomen. De gehele verbouwing was precies binnen de 2 geplande weken gereed, mede door Rafaels enorme inspanning en vakkennis! Wij zullen jullie met plezier aanbevelen!

Fam. van Hensbergen Doorn 09/09/2017

default image

Geurts, Rijswijk

In januari 2014 heeft de Badkamervakman in mijn appartement te Rijswijk een volledig nieuwe badkamer geplaatst. Van een andere bewoner in mijn appartement had ik de naam van de Badkamervakman gekregen. Bij deze bewoner was net de nieuwe badkamer geplaatst en deze familie maakte mij enthousiast, mede gezien door de manier van werken. Alle werkzaamheden worden in principe door een en dezelfde monteur uitgevoerd .Ook wordt het puin geruisloos afgevoerd zonder dat daar een container voor behoeft te worden geplaatst. Na elke werkdag moet de monteur foto’s maken van zijn verrichte werkzaamheden. De vooraf afgesproken benodigde tijd van verbouwing werd correct nagekomen. De aansturing en de contacten met het kantoor verliepen probleemloos en zeer correct. Naar aanleiding van mijn goede ervaringen , heeft een kennis van mij inmiddels ook een badkamer door de Badkamervakman laten plaatsen. Voor mij is dit bedrijf een absolute aanbeveling.

Geurts Rijswijk 09/09/2017

default image

Starras, Delft

De Badkamer Vakman heeft bij mij een top badkamer afgeleverd! In 6 dagen tijd was mijn badkamer helemaal naar wens geplaatst. Het personeel werkt heel nauwkeurig, netjes en kent zijn vak goed. Zeker een aanrader als je de badkamer wilt laten verbouwen. Goede prijs /kwaliteit verhouding.

Starras Delft 09/09/2017

default image

van Est, Rijswijk

Hierbij wil ik u alle bedanken voor de goede service die ik heb gehad bij het slopen en plaatsen van de badkamer en de toilet. Ook de winkel wil ik graag bedanken voor het mee uitkiezen van de spullen. Het is een plaatje geworden. Met vriendelijke groet

van Est Rijswijk 09/09/2017

default image

van Ierschot, Delft

Er werd een goed verhaal gehouden door de projectleider {Jack) waaruit veel vertrouwen klonk. Maar ja, wordt het dan ook waar gemaakt. Alles wat werd afgesproken werd ook uitgevoerd en ook binnen de afgesproken termijn. Over het werk ben ik zeer tevreden, het ziet er strak en verzorgd uit. Ik zou debadkamervakman met een gerust hart durven aanbevelen aan familie en vrienden. Mede door de monteur (Andre) heb ik geen stress gehad.

van Ierschot Delft 09/09/2017

default image

van Assendelft, Leidschendam

De combinatie SaniSale en DeBadkamerVakman is meer dan perfect. Veel showrooms bezocht maar bleek achteraf zonde van de tijd. De ideeën de uitvoering en de oplevering overstegen mijn verwachtingen. Wel een nadeel douche nu 3 x per dag

van Assendelft Leidschendam 09/09/2017

default image

Werson, Rotterdam

Wij zijn heel tevreden over de Badkamervakman. Kundig bij het opnemen van het werk, meedenken met de (on)mogelijkheden, een duidelijke offerte en tekeningen. Het werk is door een deskundig vakman uitgevoerd, die op alle vakgebieden veel kennis in huis had en ons ook betrok bij de uitvoering van het werk. De nazorg was goed geregeld en de kwaliteit/prijs verhouding goed.

Werson Rotterdam 09/09/2017

default image

Groen, Rijswijk

Via SaniSale.com terechtgekomen bij DeBadkamerVakman. Absoluut geen spijt van, direct een prettig gevoel door de manier waarop zij werken. Eindresultaat is nu een prachtige badkamer geheel naar ons zin. Bedankt Rafael voor je vakmanschap.

Groen Rijswijk 09/09/2017

Fam Aziz, Nieuwegein

De badkamer is goed gaan bevallen. Tevens werkt de jacuzie ook naar behoren. De spiegel met verwarmde element doet zijn werk prima. Tenslotte een belevenis en moeilijk om onder de douche vandaan te komen.

Fam Aziz Nieuwegein 09/09/2017

Woudenberg, Leerdam

Wij zijn prima te spreken over De Badkamervakman! Bij hun krijg je vakmanschap voor een scherpe prijs! Onze badkamer is in korte tijd (ongeveer 7 werkdagen!) vakkundig verbouwd en daarnaast wordt er ook nog prima extra service verleend, zoals het ter beschikking stellen van leenmateriaal bij late levering van spullen, snelle responstijd bij vragen en/of problemen, goede betaalcondities etc. Kortom: een aanrader!

Woudenberg Leerdam 09/09/2017

Taal, Leidschendam

Wij zijn zeer tevreden over de Badkamervakman. Wij hebben zowel de badkamer als het toilet laten verbouwen en wij zijn superblij met het eindresultaat. Er is strak geteld en de meubels zijn netjes gemonteerd. Alles binnen de gewenste planning

Taal Leidschendam 09/09/2017

Familie Rijling, Voorburg

De Badkamer Vakman’ heeft een professionele, communicatieve benadering. Voor niet geplande veranderingen kijkt het bedrijf open naar mogelijkheden om de klant tegemoet te komen. Wij troffen bijzonder aardig hardwerkend personeel.

Familie Rijling Voorburg 09/09/2017

Plugge, leidschendam

We zijn zeer tevreden met de verbouwing van onze badkamer. Vakbekwaam personeel. We hebben goede adviezen gekregen en zullen voor de volgende verbouwing zeker weer voor de BadkamerVakman kiezen. Verstuurd vanaf mijn iPad

Plugge leidschendam 09/09/2017

Familie Vierling, Delfgauw

Bij ons is de badkamer en toilet door deBadkamerVakman geïnstalleerd alles is naar de volle 100 % tevredenheid gemaakt, door een duidelijke offerte uit te brengen waar we wisten waar we aan toe waren. En daarna de afspraken ook nakomen! Een aanrader. “

Familie Vierling Delfgauw 09/09/2017

Spaans, Voorburg

door de badkamervakman de douche en het toilet laten verbouwen, zeer tevreden over het eindresultaat. Vakkundige installatie, mooie afwerking, duidelijke werk- afspraken en zeer klant vriendelijk. Met andere woorden, een absolute aanrader!!

Spaans Voorburg 09/09/2017

Fam. Buter, Ankeveen

Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer. Er wordt super netjes gewerkt en met grote vakmanschap, De monteur werkte netjes en was vriendelijk, En wat ook belangrijk is afspraak is afspraak. En ik zal de badkamer specialist zeker aanbevelen.

Fam. Buter Ankeveen 09/09/2017

du Puy, Nieuwegein

Vakkundig, ouderwets vakmanschap, snelle harde werkers. Waar vindt je het nog, hier dus. 200% tevreden!!!!

du Puy Nieuwegein 09/09/2017

Smiers, Delft

De BadkamerVakman is een professionele organisatie, die in alle fasen van het proces met de klant meedenkt. Vooraf wordt alles goed doorgesproken, een uitgebreide offerte wordt geleverd en deskundige vakmensen doen de rest. Onze badkamer is in ieder geval een plaatje geworden, waar we nog de komende jaren veel plezier van zullen beleven. En als er nog iets is….. de aftersales is eveneens goed geregeld. Kortom: een tevreden klant!!

Smiers Delft 09/09/2017

Schiere, Oosterbeek

Door de goede voorbereiding middels 3D tekeningen van de gehele badkamer tot in detail hebben wij genoeg vertrouwen gekregen om onze badkamer te laten verbouwen gedurende onze vakantie. Tijdens het proces werden we op de hoogte gehouden middels foto’s zodat wij ontstane onduidelijkheden meteen konden bespreken. Het is ons zeer goed bevallen om na de vakantie thuis te komen en meteen onder de nieuwe douche te kunnen stappen. Een warme douche voor de Badkamervakman !!

Schiere Oosterbeek 09/09/2017

Van der Wurff, Nieuwegein

Goed advies en uitstekende uitvoering.

Van der Wurff Nieuwegein 09/09/2017

Edelman, IJsselstein

Wij zijn zeer tevreden over het werk van De Badkamervakman. De badkamer is prachtig geworden, precies zoals we ons hadden voorgesteld en hoe we het hebben voor besproken. Wat wij zeer positief hebben gevonden is de manier waarop er tijdens de verbouwing gewerkt is: rustig, netjes en vriendelijk. Kortom: er is vakwerk geleverd.

Edelman IJsselstein 09/09/2017

van Echtelt, Diemen

De BadkamerVakman heeft ons in het voortraject niet zomaar iets verkocht, maar meegedacht als gebruiker. Daarnaast is de aanleg zeer plezierig en netjes verlopen, met dank aan Rafael (de monteur). Tijdens een kleine verbouwing gebeurt altijd wel iets onverwachts, maar dat wordt adequaat opgepakt.

van Echtelt Diemen 09/09/2017

Grotzebauch, Delft

Een prachtige badkamer gekregen dankzij de BadkamerVakman. Zij hebben advies gegeven over de inrichting en prima vakmanschap en service geleverd.

Grotzebauch Delft 09/09/2017

Familie Smelt, Huizen

Beste Jack, Ik wilde je bij deze nog zeer bedanken voor de perfecte badkamer die jullie bij ons hebben gemaakt. De douchedeur zit perfect en na een week douchen, want ik had er nog geen gebruik van gemaakt, kan ik nu zeggen geweldig. Maar de rest ook. Nogmaals dank en als ik ooit weer een badkamer nodig heb weet ik jullie te vinden. Ook dank aan Rafael voor zijn vakmanschap. Vriendelijke groet

Familie Smelt Huizen 09/09/2017

Fam. Schut-Cobben, Delft

De BadkamerVakman Nirox B.V. heeft bij ons de badkamer gerenoveerd. Wij zijn er erg blij mee, er is werkelijk vakwerk geleverd. De tegels zijn bijzonder mooi afgewerkt en alles is zeer goed verwerkt.

Fam. Schut-Cobben Delft 09/09/2017

Familie Koster-Dillingh, Delfgauw

Onze ervaring met de Badkamervakman is dat zij met de klant meedenken, wat wij zeer op prijs stellen. De uitvoering van het project ging snel, vakkundig en heel netjes. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer en toiletten!

Familie Koster Delfgauw 09/09/2017

default image

Schoufour, Den Haag

Afgelopen zomer heeft ‚De Badkamer Vakman’ bij ons een de badkamer en de toilet gerenoveerd. Wij zijn enorm tevreden. Er werd met ons meegedacht, keihard gewerkt, alle problemen welke tijdens de renovatie naar boven kwamen werden adequaat aangepakt en verholpen. Het eindresultaat is fantastisch, we kunnen welgemeend zeggen dat hier vakmensen aan de slag zijn

Schoufour Den Haag 09/09/2017

default image

Van den Brink, Maarssen

Goede adviezen, meedenken, mooie afwerking, nette afhandeling, goed overleg en goede nazorg…. het zijn een paar voor ons opvallende punten die naar voren kwamen tijdens het plaatsen van onze badkamer door de Badkamervakman. De installateur werkte netjes en vakkundig en heeft alles overlegd en besproken alvorens de werkzaamheden uit te voeren. Het eindresultaat is fantastisch!

Van den Brink Maarssen 09/09/2017

default image

Familie Broekman, Delfgauw

De werkzaamheden en de communicatie met Jack en Celeste zijn perfect verlopen. De monteur moest aantal keren terugkomen omdat de levering vanuit de aankoop van de badkamer niet geheel volgens afspraak was. Maar zonder zeuren stonden ze direct voor ons klaar om de nieuw geleverde spullen te komen installeren. Zeer goede service!

Familie Broekman Delfgauw 09/09/2017

Zuidhoorn, Vleuten

Hiermee willen we u laten weten, dat we tevreden zijn over de verbouwing van onze badkamer. Alle lof voor André, die keurig netjes, accuraat en klantvriendelijk bij ons gewerkt heeft. We zullen uw naam bij bekenden aanbevelen

Zuidhoorn Vleuten 09/09/2017

default image

Sebo, Zoetermeer

De BadkamerVakman heeft bij ons het toilet vergroot, met marmer betegeld en vakkundig, binnen afgesproken tijd en tegen zeer concurrerende prijs geleverd. Met dank aan Thomas! We zijn heel erg blij met het mooie resultaat!

Sebo Zoetermeer 09/09/2017

default image

Amsterdam

Ik ben zeer tevreden over de Badkamervakman. Ik heb mijn badkamer en wc tegelijk laten verbouwen. De aanpak en de voortgangsbewaking tijdens de verbouwingen kwamen op mij zeer professioneel over. Ook werd er goed met mij meegedacht wat handig, mooi en/of goed onderhoudbaar zou zijn. Alle gemaakte afspraken werden gerealiseerd en zowel het uiteindelijke ontwerp

Amsterdam 09/09/2017

Van Ooijen, Rijswijk

Ik wil mijn complimenten geven aan jullie medewerkers en de altijd snelle reactie van Jack als er een probleempje was. Wij zijn over het eindresultaat erg tevreden. Die tevredenheid heeft al geresulteerd dat ik jullie bij mijn medebewoners heb aanbevolen en zij ook naar tevredenheid een nieuwe badkamer door jullie hebben laten installeren. Ik kan uitdragen dat de Badkamervakman ook een vakman is! Vriendelijke groet.

Van Ooijen Rijswijk 09/09/2017

default image

Fam. Verdonkschot, Nootdorp

Mooi strak, waterdicht, betaalbaar en overlast van werkzaamheden beperkt tot minimum. Echt vakmanschap! Super! Hartelijk dank Badkamervakman!

Fam. Verdonkschot Nootdorp 11/09/2017