Buy complete bathroom

Are you looking for a complete bathroom? we offer complete bathrooms in all styles and for every budget. Below you will find some of the bathrooms that we offer in our bathroom stores. Together with our bathroom consultants, you can easily put together the perfect bathroom, so that you will find the all-in bathroom that you feel good in with us. From design to finish and even assembly we arrange everything for you. This way you can enjoy your new bathroom without any worries. View our complete bathrooms below or make an appointment directly in one of our stores. You are most welcome!  

top-icon-1
top-icon-3
top-icon-2
Volledig ontzorgt

DAAROM KIES JE VOOR BADKAMERVAKMAN

3 x 5 JAAR GARANTIE
Wij als enige bieden jou alle drie de garanties en dan nog alle drie voor vijf jaar.
Ontzorgt van A tot Z
Een bedrijf en één factuur, dus alles volledig onder één dak. Geen externe ZZP’ers.
15 JAAR ERVARING
Met 2600+ badkamers Top ranking onder de meest ervaren badkamerspecialisten in Nederland.
Adviseurs geen verkopers
Wij zijn gepassioneerde adviseurs met oog voor detail en geen lopende band verkopers.
Wat we doen

Alles onder één Dak met de beste prijs kwaliteitsverhouding!

Icon

Alles onder één Dak

Alles onder één Dak = van A tot Z (sanitair, tegels en montage). Wij doen uitsluitend complete projecten waar wij alles zelf uitvoeren, van advies tot de oplevering. Alleen zo kunnen wij onze kwaliteit en lange garantie garanderen. Wij kunnen praktisch alle producten en tegels leveren die er op de Nederlandse markt zijn. Echter moeten wij selectief zijn door alleen producten te selecteren die aan onze strenge garantie voorwaarden voldoen
Icon

Levenslang waterdicht

Door onze ervaring van 2600+ badkamers en constant doorontwikkelen in de afgelopen 15 jaar, hebben wij eigen technologie ontwikkeld om te zorgen dat onze douchecabines levenslang lekkage vrij blijven. Het is zelfs mogelijk zonder silicoon te douchen zonder lekkage. Dit patent krijgt u in elk van onze badkamers en ook alleen bij BadkamerVakman.
Icon

Beste prijs kwaliteitsverhouding

Op dit moment is er geen enkele badkamerspecialist in Zuid Holland die vergelijkbare kwaliteit levert bij het verbouwen van badkamers en in de buurt komt van onze all in prijzen. Aangezien in Nederland gemiddeld maar 1 jaar garantie wordt geboden op een badkamer verbouwing, zijn concurrenten in kwaliteit lastig te vinden. Onze prijzen zijn concurrerend met elke badkamerspecialist en vergeleken met de betere op de Nederlandse markt tot 40% lager.
Icon

Garantievoorwaarden nr 1 in Nederland

Van de meer dan 600 badkamerspecialisten in Nederland bieden wij de langste garantie periode op complete badkamer verbouwingen. Dus niet één maar alle drie de garanties. Product-Garantie, Verbouwing-Garantie en Waterdichtheids-Garantie zonder uitzonderingen 5 jaar. Dit biedt geen enkele van onze collega's.
Icon

Onderhoudsarm 3.0

Het is volgens ons niet mogelijk badkamers nog meer onderhoudsarm te bouwen. Wij gebruiken hiervoor altijd zwembad voegen, dé koning onder voegen. En bij helder glas altijd TIMELESS GLASS voor alle douchewanden en cabines. Verder wordt elke douche in envelop betegeld dat voor snelle uitdroging van kitten zorgt die dan langdurig mooi blijven.
Icon

Geen meerwerk

De afgelopen 15 jaar hebben wij nooit aan klanten meerwerk voorgesteld. En ook nooit voor onverwachte tegenvallers meerkosten doorberekend. Onze deskundigheid zorgt ervoor dat wij projecten en risico's zodanig goed kunnen inschatten, dat dit bij ons nooit wordt toegepast. Een offerte van Badkamervakman is een vast bedrag zonder enkel risico op meerwerk.
Icon

Efficiënt en creatief advies

Door de ervaring van meer dan 7000 ontworpen badkamers, hebben wij elk type badkamer al honderden malen ontworpen. Zoals honderden malen voor elke soort familie samenstelling. Dus wij hebben voor elke uitdaging de optimale en meest efficiënte oplossing gecreëerd. Het is praktisch onmogelijk om ons serieus uit te dagen met een ‘moeilijke’ badkamer.
Icon

Professioneel Team

Een goede bouwvakker is goed opgeleid, maar is ook een constant lerende bouwvakker. Ons team wordt continu bijgeschoold omdat wij steeds aan vernieuwingen werken. Elke monteur werkt volgens hetzelfde BadkamerVakman draaiboek. Zo kan je verzekerd zijn dat elke badkamervakman badkamer er hetzelfde uit komt te zien. Dit geldt uiteraard ook voor de afwerking tot de laatste detail.
Werken

ONZE PROJECTEN

0
SUCESSVOLE PROJECTEN
0
OPGELEIDE VAKMANNEN
0
LOPENDE PROJECTEN
0
VAKGEBIEDEN
zwembad voeg

ZWEMBAD VOEG
DE KONING
ONDER VOEGEN

het product van de maand

unze zwembad voegen verdienen aandacht

Deze maand willen wij één van onze unieke producten onder de aandacht brengen, namelijk onze zwembadvoegen. Door dit product blijft uw badkamer decennia lang mooi. Eigenlijk onbegrijpelijk dat er nog andere voegen worden gebruikt in badkamers. Bij ons is dit product al 5 jaar geleden de standaard geworden. Inmiddels hebben wij bijna 1000 badkamers met deze voegen opgeleverd.

Plaats

Waar we werken

oude badkamer verbouwen

Wil je jouw oude badkamer in jouw woning in Leiden compleet laten verbouwen?
Bij BadkamerVakman wordt je van A tot Z ontzorgt. Wij slopen, verbouwen en monteren jouw nieuwe badkamer. Daarbij leveren wij zelf uit een zeer ruim geselecteerd assortiment van topsegment tegels en sanitair. Door onze ervaring van ruim 2600 verbouwde badkamers, komen wij altijd tot het mooiste en meest efficiënte badkamerontwerp. En dit alles met een in Nederland unieke All-In garantie van 5 jaar op alle arbeid, materialen en waterdichtheid.

De voordelen van BadkamerVakman

2600 verbouwde badkamers

Is 50x meer dan de gemiddelde ervaring

5 Jaar All-In Garantie

Gemiddelde garantie in Nederland is 1 tot maximaal 2 jaar

3-laags waterdichtheid systeem

Normaal voldoet 1 laags aan de norm

Alles onder één dak

één bedrijf, één garantie, geen externe ZZP'ers

Zwembadvoegen

Nooit meer verkleuring of barsten in voegen

Wat kost een badkamer verbouwing in Leiden?

badkamer-verbouwing-leiden

Bij de keuze van sanitair en tegels heb je de “gemiddelde” Nederlander. Die wil kwaliteit, een onderhoudsarme badkamer en het maximale voor zijn geld. Daaruit bestaat het grootste deel van onze klanten. Daarnaast heb je natuurlijk ook uitschieters die net iets meer luxe of juist de nieuwste trend willen. Gemiddeld kan een prijs door trendkleuren, ongewone maten tegels en andere producten snel tussen 30en 50% stijgen.

Badkamer verbouwing prijzen voor 2022 (Leiden)

Type verbouwing Gemiddelde prijs
Complete badkamer verbouwing incl. sanitair (meubel, douche, radiator, toilet) en tegels (4 -5 m²) €14400,- tot €15.300,-
Complete badkamer verbouwen incl. sanitair (meubel, douche, radiator, toilet) en tegels (5-6 m²) €15500,- tot €15.900,-
Complete badkamer verbouwen incl. sanitair (meubel, douche, radiator, toilet,bad) en tegels (6-7 m²) €16400,- tot €17.900,-

VRIJBLIJVENDE OFFERTE  Kleine badkamer renovatie Leiden

  badkamer ontwerp

  In Leiden komen wij ook best veel kleine badkamers tegen. Dat is meestal in appartementen uit de jaren ‘60 of ‘70. Of soms in eengezinswoningen uit de jaren ‘50 die ook een erg kleine badkamer hebben. Bij dit soort badkamers gaat het om elke centimeter en moet je dus goed weten wat je wil als je de badkamer ontwerpt. Na de verbouwing kan je het niet meer aanpassen. Dit soort badkamers zijn goedkoper dan een badkamer in een jaren ‘30 woning, maar zelfs als deze soms 50% kleiner zijn, is het verschil misschien hooguit 1.000,00 tot 2.000,00 Euro als er toch hetzelfde sanitair geplaatst moet worden. Vaak zijn er bij een kleine badkamer juist meer innovatieve oplossingen nodig omdat er weinig ruimte is. Bij een verbouwing van een kleine badkamer in Leiden kan het bijvoorbeeld nadelig zijn dat je geen ruimte hebt voor gereedschap en moet je vaak naar de overloop of zelfs naar de bus als je iets nodig hebt. Daarbij kun je een bus in het centrum vaak niet direct voor het pand parkeren. Zo heeft dus elk type badkamer voor- en nadelen. Maar ook in een kleine ruimte kunnen wij met onze ervaring een geweldige badkamer bouwen.

  Meer weten over de mogelijkheden?

  Wil je de beste prijs voor een badkamer verbouwing in Leiden?

  Bij BadkamerVakman heb je altijd de beste prijs kwaliteitsverhouding inclusief 5 jaar all-in garantie

  Stappenplan badkamer verbouwing

  Badkamer inmeten en foto’s maken zodat alles duidelijk te zien is.
  Zonder goede maten is het soms lastig direct de optimale indeling in te tekenen.

  STAP 1

  Badkamer inmeten en foto’s maken

  STAP 2

  Advies met een
  badkamerspecialist inplannen

  Advies met een badkamerspecialist inplannen. Je hebt altijd eerst contact met een installateur en dan met een winkel. Bij ons is alles in één, dus je hoeft maar één bedrijf te benaderen. Als je eerst bij een winkel alles plant, dan gebeurt het vaak dat daarna alles weer opnieuw naar een installateur moet die dan naar jullie badkamer kijkt.

  Na een eerste adviesgesprek en ontvangst van de indicatieprijs, plannen we altijd eerst een afspraak op locatie in. Voor de badkamer renovaties in Leiden gaan wij altijd langs op locatie. Alleen bij nieuwbouw kan het zonder inmeten. Op locatie wordt alles door de vakman ingemeten en beoordeeld of er nog obstakels zijn die op de foto’s niet te zien waren.

  STAP 3

  Afspraak op locatie

  STAP 4

  3D ontwerp met een offerte

  Hierna ontvang je het 3D ontwerp met een offerte. Bij een offerte hoort altijd een compleet uitgewerkte 3D tekening en het liefst met alle details en tegelplan zodat er eigenlijk niets meer overlegd moet worden tijdens de verbouwing.

  Is de offerte akkoord? Dan wordt het project ingepland.

  STAP 5

  project ingepland

  STAP 6

  Start van de verbouwing

  Start badkamer verbouwing met in Leiden gemiddelde doorlooptijden van 2,5-3,5 week. In andere regio’s kan het soms 1 tot 2 dagen sneller gaan zoals eerder uitgelegd.

  Gebruiksklaar opleveren en soms nog nalevering maatwerk producten die pas tijdens project ingemeten kunnen worden

  STAP 7

  Gebruiksklaar opleveren

  STAP 8

  montage van maatwerk producten

  Gemiddeld 1 tot 3 weken later montage van maatwerk producten en definitieve afronding.

  De montage door ons team

  Onze badkamers worden uitsluitend verbouwd door eigen, door ons opgeleide, monteurs. Een volledige opleiding duurt drie jaar. Alle monteurs die voor ons werken hebben, voordat ze bij ons werkten, reeds 50 tot 100 badkamers verbouwd, natuurlijk niet alles in Leiden maar dit zijn dus allemaal zeer ervaren vakmensen. Ondanks hun eigen opgedane ervaring, moeten ze dan alles nagenoeg vergeten en leren om op de BadkamerVakman wijze te bouwen. Alleen door onze werkwijze, toegepaste oplossingen, technologieën en controle momenten, kunnen wij de 5 jaar garantie aanbieden. Het is ook niet vreemd dat klussers gemiddeld zes maanden tot een jaar garantie aanbieden en badkamerspecialisten 1 tot 2 jaar op de verbouwing. Juist omdat het zo lastig is om een badkamer zo te bouwen dat er geen grote gebreken en lekkages kunnen ontstaan. Vanuit onze ervaring van meer dan 2600 verbouwingen, waarvan ongeveer 350 badkamers in Leiden, hebben wij een complete opleiding tot BadkamerVakman ontwikkeld. Op deze manier bouwen wij de badkamers waar wij 5 jaar garantie op geven.

  20220525_103223

  Compleet of toch deel verbouwen

   

  Uiteraard is het altijd mogelijk om je badkamer gedeeltelijk te verbouwen. Toch raden wij dit af! De reden daarvoor is simpel, je kan geen enkele garantie geven als je de oude drain laat zitten, alle leidingen in de muur laat en over oude tegels heen gaat tegelen. Bij een verbouwing wordt er altijd gezaagd, moet je hier en daar wat uitbreken en door de trillingen kan je makkelijk iets beschadigen waar je pas na maanden  achter komt. Het is bij ons geen optie om een all-in garantie te geven op deel verbouwingen van badkamers en speciaal in Leiden met veel oude panden.

  IMG_20220902_121926_324

  Garantie op een badkamer verbouwing

  ranties

  Om het makkelijk te maken voor klanten, hoef je bij ons niet alle verschillende garantievoorwaarden door te lezen. Geen aparte fabrieks-,winkel- of installatie garantie maar een complete garantie van één bedrijf voor alles en 5 jaar. Verder vind je niemand in de regio Leiden die op een badkamer verbouwing zoveel garantie geeft als BadkamerVakman.

  ONTWERPEN badkamers in Leiden e.o.

  RTEVIEWS

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  VRIJBLIJVENDE OFFERTE   Newsletter Signup
   Google Review
   4.8
   Trustpilot
   4.5
   footer-review-3
   4.7

   Ontvang de nieuwste badkamertrends!