Badkamer Verbouwen Alphen aan den Rijn

Grote badkamerverbouwing in Alphen a/d Rijn

Deze oude en donkere badkamer in Alphen aan den Rijn heeft De Badkamervakman mogen verbouwen naar een luxe badkamer met chique uitstraling. Het sloopwerk van deze badkamer was een behoorlijke klus. Uiteindelijk is er uit deze badkamer wel 10 m2 afval gekomen en in containers gestort en vervolgens ongeveer 2000 kilo aan bouwmateriaal weer in gegaan. Werkelijk álles is er dus uit gehaald en wederom ingebouwd: nieuwe isolatie, nieuwe vloer (1000 kilo beton), en natuurlijk een warm-water vloerverwarming. Maar het resultaat mag er dan natuurlijk wel zijn.

In de grote badkamer 4.80 x 2.70m zijn grote bruine tegels gelegd van 60×60 en er is gekozen om dezelfde tegels te leggen op vloer én muur, waardoor de voegen mooi overlopen. Dit alles zorgt voor een rustig en strakke basis, waardoor bijvoorbeeld de design radiator in de vorm van een S goed op uitkomt. Deze speciale verwarming houdt de handdoeken en washandjes altijd lekker warm en oogt bijzonder stijlvol.

Het massief Eiken badkamermeubel dat gekozen is voor deze luxe badkamer is vervaardigd uit Franse Eik, en bepaalt sterk de sfeer van deze prachtige badkamer. Het is afkomstig uit België, van de firma F&F en is afgewerkt met een kwalitatief hoogwaardige olie, waardoor het meubel bijzonder onderhoudsvriendelijk is. De twee porseleinen kommen vormen een modern contrast met de Franse Eik, en combineren mooi bij het strakke witte Villeroy & Boch Squaro bad.

Tot slot maakt de bijpassende spiegel en verlichting in de vorm van warm-kleurige halogeen spotjes het geheel af en ontstaat er die luxueuze badkamer waar onze klant in Alphen aan den Rijn naar op zoek was.

NB: Heel mooi vinden wij het bijpassende stofwerk dat de klant na onze werkzaamheden heeft gekozen – handdoeken, kleedjes en washandjes. Deze complementen goed met het gekozen bruin-palet van de badkamer en doet onze verbouwing eer aan.

 

Foto van de badkamer verbouwing door De Badkamervakman:

2-badkamer-renovatie-Alphen-aan-de-Rijn

 

Foto van de badkamer in Alphen aan den Rijn NA de verbouwing:

1-badkamer-Alphen-aan-de-Rijn

 

Bespaar tot 40% - Gratis Offerte Aanvraag in 15sec

  
Please leave this field empty.

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*