Badkamer Verbouwen in Leidschendam

Deze badkamer in Leidschendam heeft De Badkamervakman mogen verbouwen tot een moderne badkamer met Sunshower (combi douche/infra-rood). Het appartement uit de 70’-80’er jaren had een kleine badkamer van 2.60 x 1.80m waarin zowel een douche, bad en toilet stonden. Op verzoek van de klant hebben wij de badkamer verruimd met 0,5 vierkante meter en bouwden wij een ware wellnessruimte met en ontspannende infra-rood/douche cabine.

De douche was oorspronkelijk 0.80×0.80m en gebouwd in een nis naast een koof. Deze koof hebben wij uitgebroken en zo hebben we een ruimere douche van 1.20×1.20m kunnen terugplaatsen. Deze douche heeft een ingebouwde Sunshower Pure applicatie waardoor de douche een dubbele functie krijgt als infra-rood cabine. Tijdens het douchen kan deze infra-rood aan staan, waardoor u tijd bespaart en herboren uit de douche stapt. Het glas van de infra-rood kan je gewoon aanraken en is niet heet. Wel zo veilig!

De schuifdeuren van de douchecabine zijn speciaal op maat gemaakt door HSK Atelier Maatwerk in chroom en helder glas. Ze complementeren de andere chrome badkameraccessoires zoals de buis op kniehoogte voor het scheren van benen, de inbouwkranen, stortdouche en de bijzondere designtrekker voor het droogtrekken van de douchecabine na gebruik.

Er is gewerkt met twee soorten tegels; zowel witte gekalibreerde tegels van 30x60cm en mooie terracotta tegels die voegloos overlopen van wand in vloer (Atlas Trust Silver 60x60cm). Doordat deze tegels ook tegen de wand van het witte badkamermeubel gelegd zijn, vormen ze een mooi contrast met de terracotta tegels terwijl het glanzende wit van het badkamermeubel weer goed kleurt met de witte tegels aan de aangrenzende wand.

Extra aandacht verdient nog de inbouw-kast met vitrinedeur, die u op onderstaande foto’s kunt zien in het reflex van de spiegelkastjes. Dit is een standaard badkamerkastje, weggewerkt in de muur, met LED licht en glazen vitrinedeur, waardoor bijzondere items mooi tentoongesteld kunnen worden.

Foto’s van VÓÓR de badkamerverbouwing door De Badkamervakman: 

badkamerrenovatie-Leidschendam-voor-P837badkamer-renovatie-Leidschendam-voor-P837badkamer-verbouwing-Leidschendam-voor-P837toilet-verbouwing-Leidschendam-voor-P837

 

Foto’s NADAT wij de badkamer in Leidschendam mochten verbouwen:

badkamer-renovatie-Leidschendam-NA-P837badkamer-renovatie-Leidschendam-SunShower-NA-P837badkamer-renovatie-Leidschendam-SunShower-uit-NA-P837badkamer-renovatie-Leidschendam-douche-met-SunShower-NA-P837badkamer-renovatie-Leidschendam-douche-open-met-SunShower-NA-P837

 

 

Bespaar tot 40% - Gratis Offerte Aanvraag in 15sec

  
Please leave this field empty.

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*