Badkamer renovatie in Zeist

Kleine Badkamer vs Grootse Ideeën

Kleine ruimte, maar toch een toilet, wastafel en douche? Bekijk dan eens goed deze badkamer die De Badkamer Vakman heeft mogen bouwen in een ruimte van slechts 99cm bij 1,90m. Binnen deze piepkleine ruimte is er een oplossing ontworpen voor een luxe toilet met douche-functie, waarnaast precies 50 centimeter ruimte is gelaten opdat men er ook de wastafel kan gebruiken.

Wanneer de inloopdouche niet in gebruik is, staat de glazen, zwevende deur naar binnen toe open, zodat ook de benen van lange mensen de ruimte hebben wanneer er plaatsgenomen wordt op het toilet en kozen we voor een supermoderne en hyperdunne waterafvoer tegen de muur.

De uitdaging van een kleine badkamer zit het hem dan ook niet in de uitvoering, maar ontvouwt zich vooral tijdens het ontwerpen. Veel badkamerspecialisten beginnen er dan ook niet aan.

Leuk detail is nog de klassieke douchekop. Omdat deze badkamer in een huis van 1930 gebouwd is, is er gekozen voor een kraan uit deze tijd; bijzonder lastig te krijgen in Nederland. Wij gingen er speciaal naar op zoek in Engeland en het resultaat mag er zijn: Zeist is een prachtige badkamer rijker.

DeBadkamerVakman_11551DeBadkamerVakman_11550DeBadkamerVakman_11548  DeBadkamerVakman_11546

Door Gerjanne van Egmond, Copywriter en Internet Marketeer

Bespaar tot 40% - Gratis Offerte Aanvraag in 15sec

  
Please leave this field empty.

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*