Sunshower Badkamerrenovatie Blaricum

Ontwerpen en renoveren van Sunshower in Centrum Blaricum

Deze luxe Sunshower badkamer in het centrum van Blaricum, hebben wij mogen ontwerpen en renoveren met behoud van enkele geliefde badkameraccessoires. De voorgaande bewoners hadden gekozen voor een ontwerp in natuursteen op zowel vloer als muur, en ook de wastafel was gemaakt uit zwart natuursteen. Doordat het zwart overheerste, werd deze badkamer een te donker geheel.

De Badkamervakman werd gevraagd een nieuwe badkamer te ontwerpen voor de huidige bewoners, ook in zwart-wit, maar met meer licht. Doordat het niet mogelijk was meer ramen te maken, kozen wij voor lichte, wit gestucte wanden en plafonds en installeerden wij spiegels op raamniveau om het daglicht te laten weerkaatsen. Tijdens het renoveren brachten wij verschillende halogeen spots aan in het plafond om zo de lichtbeleving te optimaliseren. Leuk detail is dat wij niet alleen licht in de plafond integreerden, maar ook een radio, zodat de klant tijdens het douchen het wereldnieuws in zich op kan nemen.

Bij het renoveren werd de stalen badkamerradiator behouden, en ook de klassieke wastafelkranen. De wastafelkranen werden teruggeplaatst boven een massief eiken wastafelmeubel met wit porseleinen kommen die een mooi contrast vormen met de antraciete tegels (Rex Pietra del Nord Nero Soft 40×80 cm) op de achtergrond en uitstekend passen bij het witte Villeroy & Boch bad.

Maar het meesterstuk is toch wel de douche. De ronde inloopdouche heeft op maat gemaakte glaspanelen met een edelglas coating die gemonteerd is aan het plafond ipv aan de muur. Normaliter worden glaspanelen aan muren gemonteerd, maar bij deze badkamer is gekozen voor plafondmontage, net als de regendouchekop. Bij plaatsing op het plafond in plaats van aan de muur, kunt u zelf de exacte plaatsing van de douchekop bepalen.

De Sunshower maakt de luxe douche vervolgens af. De moderne infra-rood applicatie werd netjes weggewerkt in de wand van de douche. Het design van deze Sunshower Pure bestaat uit een strakke en hitte-vrije glasplaat en werd door De Badkamervakman op stahoogte ingebouwd.

Informatie over een Sunshower badkamer:

“De Sunshower Pure verandert de badkamer in een wellnessruimte. Het is nu mogelijk om tijdens het douchen maximaal te ontspannen en de helende werking van infrarood te ervaren. Door de Sunshower Pure dagelijks te gebruiken gaat de kwaliteit van het leven omhoog zonder dat het extra tijd in beslag neemt.”

De Badkamervakman heeft grote ervaring met de inbouw van Sunshowers.
Website Sunshower >

 

Foto’s van de Sunshower badkamer NA de renovatie door De Badkamervakman:

DeBadkamerVakman_P914_11552DeBadkamerVakman_P914_11553DeBadkamerVakman_P914_11554

DeBadkamerVakman_P914_11555DeBadkamerVakman_P914_11556

 

 

 

Foto’s van de badkamer in Blaricum VÓÓR de renovatie:

badkamer-blaricum-voor-P906badkamerrenovatie-blaricum-voor-P906badkamer-renovatie-blaricum-voor-P906

badkamer-verbouwing-blaricum-voor-P906

 

 

Door Gerjanne van Egmond, Copywriter en Internet Marketeer

Bespaar tot 40% - Gratis Offerte Aanvraag in 15sec

  
Please leave this field empty.

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*