Badkamer in Houten | De Badkamervakman

Badkamer Houten: Moderne “look” in Natuursteen

 

Deze badkamer in Houten, provincie Utrecht, heeft de Badkamervakman in 2010 omgebouwd naar een moderne badkamer met een antraciet kleurenpalet. Het is gebouwd in een huis uit de 90’er jaren, waar de muren netjes recht stonden. Zodoende was de badkamerinstallatie sneller dan wanneer het een badkamer uit een oud huis betrof waarvan de muren normaliter niet recht staan of standaard afmetingen hebben.

Eyecatcher is de moderne donkere design radiator, die op de muur gemonteerd is. Deze radiator is niet bedoelt om handdoeken op te verwarmen, maar op de roestvrijstalen hendel zou je wel 1 handdoek kunnen ophangen om na het douchen te gebruiken. Direct naast deze radiator hebben wij een prachtige natuurstenen wastafel (GIQUADRO Quadro Basin 90-1) geïnstalleerd. Deze wastafel bestaat uit twee lagen natuursteen, waarvan de bovenste helft de wastafel zelf is en de onderste laag een dislay-plank. De chrome, ingebouwde kraan maakt het strakke design af.

De donkere badkamer Houten kreeg plafond-gemonteerde spotjes als extra lichtbronnen en op de vloer legden wij lange tegels, 30×60 in mat antraciet, en op de muur koos de klant voor een glanzende, witte tegel van dezelfde afmetingen. Het toilet is uiteraard zwevend en met soft-closure deksel, met naast de toiletpot een bijzondere kast. Deze witte, hoge kast lijkt bijna op een deur maar is een ondiepe kast voor het opbergen van toiletartikelen en schoonmaakbenodigdheden. Bij het opendraaien van de kast komt er vervolgens een grote spiegel te voorschijn die op de muur gemonteerd is.

Laatste kunstwerk is de grote inloopdouche. Gekozen is er voor een muur-gemonteerde regendouche met daarnaast nog een glijstangdouche. Het prachtige grote glasscherm ter voorkoming van waterverspreiding is deels gebogen en bestaat uit twee stukken, waarvan het muur-gemonteerde deel recht is, en de geschakelde deel gebogen. Zo ontstaat er een speels geheel dat weinig onderhoud vraagt. Wanneer je na elke douchebeurt de schermen en vloer van de badkamer droogtrekt met de bijgeleverde chromen designtrekkers ben je zo goed als klaar.

Foto’s van de badkamer in Houten NA de renovatie door De Badkamervakman:

bdkamer-houten-11311badkamer-houten-11312badkamer-houten-11313badkamer-houten-11314badkamer-houten-11309badkamer-houten-11310

 

Bespaar tot 40% - Gratis Offerte Aanvraag in 15sec

  
Please leave this field empty.

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*