Badkamer Den Haag – verbouwd door De Badkamervakman

Haagse badkamer kreeg nieuw jasje in 2012

 

Deze badkamer is gebouwd in een oud huis (ca. 1930) in Den Haag. De Badkamervakman heeft het diepgaand gerenoveerd in 2012 en daarbij zijn 100% waterdicht-formule gebruikt. Deze formule zorgt ervoor dat de onderliggende structuur het water tegenhoudt, en niet alleen de tegels. Tegels kunnen namelijk barsten of scheuren. Dit concept is te zien op onderstaande foto’s waar de waterdichtheid getest wordt door 15 minuten lang de douchekranen te laten lopen zonder dat er tegels geplaatst zijn. Uiteraard na plaatsing van de afvoer. Pas na deze verficatie gaan wij verder met het opbouwen van de badkamer.

Het ging hier om een grote badkamer (2.10 x 3.50 m en 2.70m hoog) met een kleine douche (0.90 x 0.90m), klein bad en grote wastafel. De Badkamervakman heeft dit verbouwd naar een badkamer van dezelfde afmetingen maar met meer licht, dubbele douche en dubbel bad. Het bad werd 90º gedraaid en door de scheve toeloop kan je toch goed de badkamerdeur door.

Zowel in de badrand als in de twee nisjes van de douche hebben wij kiezelstenen verwerkt, om de effen uitstraling te doorbreken van de wit matte muurtegels (30 x 60 cm). De muur werd betegeld tot 2.10m hoog en daarboven mooi wit gestuct. Gekozen werd voor handige vloertegels in verschillende schakeringen bruin waardoor je haren en stofdeeltjes nauwelijks ziet, en die goed passen bij het bruine wastafelmeubel.

Ook plaatsten wij er een handdoekenradiator en electrische vloerverwarming. Naast het badkamermeubel zie je de thermostaat van de vloerverwarming, net naast de lichtschakelaar. Daarmee kan je temperaturen regelen en tijden ingeven dat de vloer warm moet zijn; net als een huisthermostaat. Zo is de vloer altijd warm als je de badkamer wilt gebruiken.

De brede inloopdouche heeft tenslotte een glazen schuifwand waardoor het daglicht verder de badkamer in stoomt en twee kranen waardoor er met twee volwassenen tegelijkertijd gedouchd kan worden. Of alle kinderen samen!

 

Foto’s van de Haagse badkamer NA de renovatie door De Badkamervakman:

bdkamer-den-haag-11056bdkamer-den-haag-11059bdkamer-den-haag-11061bdkamer-den-haag-11062bdkamer-den-haag-11057bdkamer-den-haag-11058

Foto’s van de Haagse badkamer TIJDENS de renovatie:

badkamer-den-haag-11555badkamer-den-haag-11560

 

 

 

Badkamer uit Den Haag VÓÓR de renovatie:

badkamer-den-haag-11553badkamer-den-haag-11554badkamer-den-haag-115551

Door Gerjanne van Egmond, Copywriter en Internet Marketeer

Bespaar tot 40% - Gratis Offerte Aanvraag in 15sec

  

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*