Badkamer in Delft – gerenoveerd door de Badkamervakman

Prachtige antraciete badkamer in Delft

 

Deze mooie contrasterende badkamer heeft De Badkamervakman gebouwd in een huis in Delft. Deze grote badkamer (3 x 2.46m en 2.45m hoog) had een kleine douche, klein bad en smal badkamermeubel en hebben wij omgebouwd naar een badkamer van dezelfde afmetingen, maar met een royale douche en luxe wastafel.

Wij bouwden er een L-vormige muur in met glazen deur. Door het plaatsen van deze muur ontstond er een duidelijk scheiding tussen toiletgedeelte en douchegedeelte en was er plek voor een zitje in de douche. Dit zitje kon worden geklemd tussen twee muren en is open gelaten aan de onderkant, waardoor er meer ruimte overblijft voor voetenbeweging tijdens het douchen. Als dit dicht geweest was stootten douchegebruikers hun voeten veel sneller.

Er werd gekozen voor een mooie antraciete tegel van 60 x 60 cm die zowel op vloer als muur voegloos in elkaar overlopen, met als uitzondering de wand waar de antraciete designradiator tegenaan gemonteerd werd. Door de glanzend witte tegels op deze muur komt het antraciet nog beter tot zijn recht en vormt zo een zwart-wit canvas met vele mogelijkheden. Zo komt het wit terug in het badkamermeubel – dat een eigen drain heeft – en toilet, maar bijvoorbeeld ook in de kleur van de handdoeken.

Om de handdoeken netjes op te bergen bouwden we twee nisjes in de koof van het toilet. Boven een zwevend toilet is er namelijk altijd ruimte over door het ophangsysteem van het toilet. Deze loze ruimte noemt men een koof. En bij deze badkamer in Delft hebben we de koof dus gebruikt voor de nisjes in te bouwen waar handdoeken in opgerold kunnen worden. Zo lijkt het net een professionele wellness-ruimte.

Foto’s van de badkamer in Delft NA de renovatie door De Badkamervakman:

Badkamer-delft-11192Badkamer-delft-11193Badkamer-delft-met-zitje-11187Badkamer-delft-11184Badkamer-delft-11188Badkamer-delft-11190Badkamer-delft-11191

 

Foto’s van de badkamer TIJDENS en VÓÓR de verbouwing:

Badkamer-delft-20_88Badkamer-delft-439

Badkamer-delft-807

 

Bespaar tot 40% - Gratis Offerte Aanvraag in 15sec

  
Please leave this field empty.

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*