Badkamer in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs is een prachtige badkamer rijker

 

Deze grote badkamer in Berkel en Rodenrijs heeft ooit bestaan uit twee kleinere badkamers die tegen elkaar aan lagen. De Badkamervakman heeft de muren doorbroken en er één lange badkamer van gemaakt met een bijzonder royale douche van 1.40 bij 0.90 cm.

Deze douche is opgebouwd uit alleen maar glazen panelen en een glazen schuifdeur,  met een opening van 60 cm in het midden zodat je direct in het midden van de douche terecht komt wanneer je de cabine inloopt. De plafond-gemonteerde regendouche van het merk Hotbath is ook precies in het midden gemonteerd zodat er optimale lichaamsvrijheid is tijdens het douchen. Op de foto’s kunt u zien dat er direct naast de regendouche de luchtafvoer geplaatst is, speciaal om de vochtige dampen van het hete douchewater af te voeren en zo schimmel geen kans te geven.

Wanneer je de cabine uitloopt sta je pal voor het badkamermeubel. Dit glanzend witte badkamermeubel past mooi bij het losstaande designbad, designradiator en hang-toilet met soft-closure. En daarnaast geeft het ook een prachtig contrast tegen de siennabruine matte tegels (60x60cm). Deze kleur tegels liggen op de vloer en op één muur, en lopen voegloos over in bijpassende tegels van hetzelfde formaat maar dan in een zandkleurige tint; wat het een speels geheel geeft.

Nog een bijzonder meubel is de maatwerk inbouwkast van 40 cm diep. Deze kast werd geverfd in dezelfde tint glanzend wit als alle andere witte badkamerelementen en geeft een zee aan ruimte om alle douche-artikelen netjes in op te bergen.

Design your own Bathroom with De BadkamerVakman BV

Foto’s van de nieuwe badkamer in Berkel en Rodenrijs:

Badkamer-berkel-en-rodenrijs-11133Badkamer-berkel-en-rodenrijs-11132  Badkamer-berkel-en-rodenrijs-11131Badkamer-berkel-en-rodenrijs-11137Badkamer-berkel-en-rodenrijs-11138Badkamer-berkel-en-rodenrijs-11135Badkamer-berkel-en-rodenrijs-11143Badkamer-berkel-en-rodenrijs-11139Badkamer-berkel-en-rodenrijs-11142

Bespaar tot 40% - Gratis Offerte Aanvraag in 15sec

  
Please leave this field empty.

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*