Badkamer inspiratie: Witte badkamers

Badkamer inspiratie: De 1001 mogelijkheden van Wit

badkamer-met-witte-tegelsbadkamer-renovatie-amsterdam

Compleet witte badkamers zijn niet favoriet bij huiseigenaren. Maar juist geheel witte badkamers bieden een effen ondergrond voor een fantasievol decor. Zo biedt bijvoorbeeld een witte ondergrond de mogelijkheid om met kleurverlichting de gehele ruimte dagelijks om te toveren tot een andere gevoelsbeleving – in de avond een zoete roze droom voor badtijd en in de morgen fris neon blauw voor een opwekkende douche. De mogelijkheden zijn oneindig.

Maar laten we nu eens kijken naar de twee badkamers die De Badkamer Vakman recentelijk heeft mogen verbouwen, die beide als inspiratie kunnen dienen wanneer u uw eigen badkamer gaat verbouwen.

In Amsterdam hebben we zojuist een complete badkamer in het wit afgeleverd. Het ging om een strak design met natuurstenen tegels, waarvan de tegels op verschillende grootte werden aangeleverd om er een speels geheel van te maken. De tegels boven de whirlpool zijn extra lang (90×30 cm) en daarom extra moeilijk op maat te maken – een service waar vele badkamerspecialisten voor bedanken. Daarbij is er gekozen om dezelfde tegels, maar dan in mozaïek-formaat, te gebruiken bij de inloopdouche.

Voortboordurend op het strakke thema is er gekozen voor een strakke spiegel met verborgen LED lichtjes, die niet alleen kostenbesparend zijn voor uw elektriciteitsrekening, maar ook het geheel een futuristische aanblik geeft.

En het tweede voorbeeld gaat over een badkamer uit Rotterdam die wij hebben mogen verbouwen. Deze klassieke witte badkamer inspireert doordat er niet gekozen is voor een strak ontwerp, maar juist een romantische. Ook daar leent wit zich dus heel goed voor. Bij deze badkamer hebben we op verzoek van de klant het glazen douchescherm extra verstevigd met een roestvrijstalen stabilisatiestang en bijzondere transparante knoppen als inbouwkraan van de wastafel. Uiteindelijk maken de romantische lampjes naast de spiegel, en natuurlijk de prachtige krul-spiegel zelf, het geheel af.

witte-badkamerbadkamer-renovatie-rotterdam

Door Gerjanne van Egmond, Copywriter en Internet Marketeer

 

Bespaar tot 40% - Gratis Offerte Aanvraag in 15sec

  
Please leave this field empty.

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*